Romania

Ion Cristoiu: „Klaus Iohannis ar trebui trimis în judecată pentru decesele cauzate de valul patru!”

În cadrul emisiunii „Pastila lui Cristoiu”, de la Gold FM, jurnalistul a declarat faptul că: „Așa cun Ion Iliescu a fost trimis în judecată pentru 800 de morți de la Revoluție, așa și Klaus Iohannis ar trebui judecat pentru oamenii decedați de pe urma valului patru de coronavirus”.

Jurnalistul este de părere că o mare parte din vină pentru situația nefericită prin care trece acum România ar aveaua președintele Klaus Iohannis: „În timp ce alți șefi de stat europeni anunțau valul patru de Covid-19, Iohannis al noatru spunea în iunie că românii au învins pandemia”.

Numărul mare de morți provocate de coronavirus nu ar rezultatul ratei scăzute de vaccinare, ci al slabei pregătiri din punct de vedere medical: „Lipsesc medicamentele! Lipsesc locurile din spital! De aceea mor oamenii!”

„Iar principalii responsabili sunt președintele Iohannis și premierul Cîțu. Așa cun Ion Iliescu a fost trimis în judecată pentru 800 de morți de la Revoluție, așa și Klaus Iohannis ar trebui judecat pentru oamenii decedați de pe urma valului patru de coronavirus” – susține Ion Cristoiu. „În schimb, Klaus Iohannis e acuma la Sibiu și pune murături”.

În intervalul 16.10.2021 (10:00) – 17.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 299 decese (146 bărbați și 153 femei).

Sursa: Solid News 

Citește și:  Pakistan: Cel puţin 21 de persoane au murit, după ce au rămas blocate în maşini din cauza zapezilor
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close