Romania

IOHANIS și guvernul Cîțu au pus la cale compromiterea protestelor împotriva mafiei lor și acuză poporul român de antisemitism

Suntem cumva conduși de sioniști? Se identifică Werner cu etnia evreiască? Dacă da, atunci de ce are apucături naziste? Dacă nu, de ce condamnă protestele împotriva regimului său ca fiind antisemite, pe lângă alte acuze fără nicio logică?!

În primul rând, poporul este suveran și dacă hotărăște să schimbe paradigma plandemică în care este blocat de un an de zile de niște politruci incompetenți, atunci o VA FACE, iar Iohannis împreună cu șleahta lui va zbura acolo unde le e locul: la plantat copacii pe care mafia austriacă i-a ras din pădurile României cu complicitatea ignorantului de la Cotroceni.

În al doilea rând, poporul are dreptul la protest, civilizat, pașnic, atâta timp cât nu este provocat. În momentul în care este agresat, poporul are dreptul să se apere! Iar jandarmii și poliția trebuie să slujească întâi poporul, care le asigură lefele. Aceste forțe de ordine trebuie să identifice și să izoleze eventualii provocatori, care sunt trimiși pentru a compromite acțiunea civică a românilor. Altfel, jandarmeria și poliția se fac complici pentru toate violențele ce au loc, datorită neimplicării lor, cu ordin de sus sau din incompetență.

Ieri seară protestul a fost lăsat spre final pe mâna unor huligani, puși pe scandal și distrugeri. Nu se știe cât de mult au fost provocați chiar de cei care trebuiau să asigure ordinea. Dar există și această ipoteză și trebuie luată în calcul foarte serios. Avem pretenția de țară NATO și ne trimitem soldații să mențină ordinea la alte popoare, dar protecție pentru poporul român ce a ajuns în stradă să-și ceară drepturile și să-și apere libertățile, nu o pot asigura politrucii aflați vremelnic în fruntea țării.

Citește și:  ISRAEL: O nouă serie de manifestații anti-Netanyahu cu trei zile înainte de alegerile legislative

Pentru toate daunele și, să ne păzească bunul Dumnezeu, eventualele victime, ale provocatorilor de la proteste se vor face vinovați Ioannis și guvernul Cîțu, cum sunt vinovați de toate crimele din spitale, unde oamenii au murit cu zile, prin asfixiere, legați cu forța de pat sau prin lipsa tratamentului corespunzător, atât pentru covid, cât și pentru alte afecțiuni foarte grave.

Un tribunal al poporului le va cere socoteală acestor criminali în curând, iar până atunci popoul suveran va lupta în stradă pentru LIBERTATE!

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close