Sanatate

Institutului Bombshell Salk: Proteina SPIKE cauzează cheaguri de sânge mortale … și se află în toate vaccinurile COVID.

Lucrarea științifică a Institutului Bombshell Salk dezvăluie că proteina spike cauzează cheaguri de sânge mortale … și se află în toate vaccinurile covid.

Prestigiosul Institut Salk, fondat de pionierul vaccinului Jonas Salk, a scris și a publicat un articol științific cu bombă care dezvăluie că proteina spike SARS-CoV-2 este cea care provoacă de fapt leziuni vasculare la pacienții cu covid și la pacienții cu vaccin covid, promovând accidentele vasculare cerebrale, atacurile de cord , migrene, cheaguri de sânge și alte reacții nocive care au ucis deja mii de americani (sursă: VAERS.hhs.gov).

În mod critic, toate cele patru mărci de vaccin covid utilizate în prezent pe scară largă fie injectează pacienții cu proteina spike, fie, prin tehnologia ARNm, instruiesc propriul corp al pacientului să fabrice proteine spike și să le elibereze în propriul sânge. Acest lucru inundă corpul pacientului cu proteina foarte puternică pe care Institutul Salk a identificat-o acum ca fiind arma de fumat care cauzează leziuni vasculare și evenimente conexe (cum ar fi cheagurile de sânge, care ucid multe persoane care iau vaccinurile). Pur și simplu, înseamnă că vaccinurile au fost concepute pentru a conține chiar elementul care ucide oamenii. Ipoteza falsă a industriei vaccinurilor și a propagandiștilor ei este că proteina spike este „inertă” și inofensivă. Institutul Salk demonstrează că această presupunere este periculos de inexactă.

Institutul Salk: Proteina spike „dăunează celulelor” și provoacă „boli vasculare” chiar și fără virus
Într-un articol intitulat „Noua proteină coronavirus spike joacă un rol cheie suplimentar în boală”, publicat pe 30 aprilie 2021, Institutul Salk avertizează că „cercetătorii și colaboratorii Salk arată cum proteina dăunează celulelor, confirmând COVID-19 ca o boală în primul rând vasculară.

Citește și:  Trei senatori americani vaccinaţi anti-covid s-au îmbolnăvit de coronavirus

” Din acel articol: Acum, un nou studiu major arată că proteinele virușe (care se comportă foarte diferit de cele codificate în siguranță de vaccinuri) joacă, de asemenea, un rol cheie în boala însăși.

Lucrarea, publicată la 30 aprilie 2021, în Circulation Research, arată, de asemenea, în mod concludent că COVID-19 este o boală vasculară, demonstrând exact modul în care virusul SARS-CoV-2 dăunează și atacă sistemul vascular la nivel celular. „Mulți oameni cred că este o boală respiratorie, dar este într-adevăr o boală vasculară”, spune Uri Manor, asistent de cercetare, care este co-autor principal al studiului.

„Acest lucru ar putea explica de ce unii oameni au accident vascular cerebral și de ce unii oameni au probleme în alte părți ale corpului. Comunitatea dintre ei este că toți au suporturi vasculare. ” … lucrarea oferă o confirmare clară și o explicație detaliată a mecanismului prin care proteina dăunează celulelor vasculare pentru prima dată. În noul studiu, cercetătorii au creat un „pseudovirus” care era înconjurat de coroana clasică SARS-CoV-2 de proteine spike, dar nu conținea niciun virus real.

Expunerea la acest pseudovirus a dus la deteriorarea plămânilor și arterelor unui model animal – demonstrând că proteina spike singură a fost suficientă pentru a provoca boli. Probele de țesut au arătat inflamație în celulele endoteliale care căptușesc pereții arterelor pulmonare. Echipa a replicat apoi acest proces în laborator, expunând celulele endoteliale sănătoase (care linia arterelor) la proteina spike. Au arătat că proteina spike a deteriorat celulele prin legarea ACE2.

Această legare a întrerupt semnalizarea moleculară a ACE2 către mitocondrii (organite care generează energie pentru celule), provocând deteriorarea și fragmentarea mitocondriilor. Studiile anterioare au arătat un efect similar atunci când celulele au fost expuse virusului SARS-CoV-2, dar acesta este primul studiu care arată că deteriorarea are loc atunci când celulele sunt expuse singure la proteina spike.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close