Romania

INFIORĂTOR. Un primar din România și-a filmat fiica în timp ce o umilea: pusă să-și ceară scuze dezbrăcată, cu mâinile deasupra capului

Un nou caz șocant de abuz împotriva copiilor a ieșit la iveală. De această dată, este implicat un primar.

Primarul din localitatea Sângeorz-Băi, a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată și pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs, scrie Antena 3.

În imaginile prezentate de sursa citată se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului.

Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune. În tot acest timp, bărbatul nu este impresionat de lacrimile copilului.

“Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, “O să fac exerciții și o să învăț”, “Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau “Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Citește și:  ARAFAT S-A COVIDAT: Triplu vaccinatul,super-BOTNITAT tot a făcut Covid!
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close