Germania

Incendiu într-o staţie de metrou din Berlin

Asculta informatia

UPDATE ORA 07.49 Zeci de pompieri s-au luptat mai multe ore duminică noapte cu un mare incendiu într-o staţie de metrou din Berlin. Departamentul de pompieri al capitalei germane a scris pe Twitter luni dimineaţă devreme că incendiul era sub control, relatează DPA si agerpres.ro

Patru persoane au suferit răni, în timp ce alte trei au suferit răni uşoare şi o a patra a fost dusă la spital cu arsuri.

Incendiul a cuprins acoperişul staţiei Onkel Toms Huette din cartierul Zehlendorf al oraşului, după ce a izbucnit într-un magazin de lângă staţie, potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor oraşului.

Mai multe case din apropiere au trebuit evacuate, a declarat purtătorul de cuvânt.

ORA 00.45 Un incendiu are loc duminică seara la o staţie de metrou din Berlin, unde intervin zeci de pompieri. Serviciile de urgenţă spun că un număr necunoscut de persoane au fost rănite, transmite DPA.

Focul a cuprins acoperişul staţiei Onkel Toms Huette din cartierul Zehlendorf al oraşului, după ce a izbucnit iniţial la un magazin din apropiere, potrivit unui purtător de cuvânt al pompierilor oraşului.

Este posibil ca mai multe case din apropiere să trebuiască fie evacuate, a adăugat acesta.

Serviciile de urgenţă au declarat că se aşteaptă ca eforturile pentru stingerea incendiului să continue în timpul nopţii şi că cel puţin 90 de pompieri se află la faţa locului.

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Citește și:  Polonia cere daune de război Germaniei
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 86 =

Close