Romania

Încă o moarte subită: Pompierul Aurelian Toma din Râmnicu Sărat, găsit mort la doar 43 de ani, cu probleme de coagulare a sângelui care i-au fost fatale

Încă o moarte subită la un om aflat în putere și într-un serviciu în cadrul căruia condiția fizică este obligatorie. Plutonierul adjutant Aurelian Toma, din Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sărat, a murit la doar 43 de ani, mai precis a fost găsit mort, cu urme de sânge pe picioare din cauza varicelor care se tot spărgeau. El ar fi prezentat atât probleme cardiace, cât și de coagulare a sângelui, ceea ce ne duce cu gândul la posibile reacții adverse în urma injectării cu serurile experimentale Covid. Oficial, el ar fi avut probleme cardiace, hipertensiune și mai multe operații de varice, care însă nu l-au ajutat cu nimic, potrivit Gazetei Râmnicene.

Anunțul decesului subit a fost făcut de ISU Buzău pe o rețea de social media.
„Cu durere în suflet, conducerea și cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău își exprimă regretul asupra trecerii premature în neființă a prietenului și colegului nostru, Toma Aurelian.

Plutonierul adjutant Toma Aurelian, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, a încetat din viață în data de 03.04.2022.

„Tomiță” a fost un bun coleg, implicat în misiunile inspectoratului, ce mereu a aspirat la mai mult, dând dovadă de profesionalism și dăruire.

Personalul I.S.U. Buzău este alături de familia îndurerată, plt.adj. Toma Aurelian rămânând veșnic în sufletele noastre.

Cei ce vor să-l însoțească pe ultimul drum o vor putea face în data de 06.04.2022, ora 11:00, la cimitirul din localitatea Podgoria, județul Buzău.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Buzău pe Facebook.

Citește și:  Un cetățean francez cultiva canabis in Bucuresti

ISU Buzău nu a precizat dacă a impus sau nu angajaților săi vaccinarea cu serurile experimentale Covid, însă, fiind vorba de un angajator de stat aflat în subordinea aceluiași minister ca DSU-ul condus (legal sau nu) de Raed Arafat, este de presupus că această cerință a existat cel puțin în perioada implementării așa-zisului „certificat verde” în România. Surse ActiveNews au confirmat în noiembrie 2021 că „vaccinul” Covid era o precondiție pentru angajare în rândul pompierilor.

Sursa: ActiveNews

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close