RomaniaSanatate

Încă două decese șocante: Iulian Juncănaru (39 de ani) fost participant la „Chefi la cuțite” și Andreea Lobodă, studentă la UMF Cluj Napoca

Iulian Juncănaru (39 de ani) ex-concurent al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost găsit mort în apartamentul său, scrie B1 TV. Acesta era un tânăr medic stomatolog, care a devenit cunoscut prin participarea la emisiunea „Chefi la cuțite”. El a impresionat prin determinarea sa de a reuși în viață, în ciuda piedicilor cu care s-a confruntat.

„Am plecat de acasă singur și m-am înscris la facultate. Vindeam cosmetice în timpul liceului și îmi strângeam bani.

(…) În fiecare vară mergeam și munceam în Italia și m-strângeam bani pentru facultate și să pentru ce îmi trebuie”, a dezvăluit Iulian în cadrul emisiunii respective.

Tot în aceste zile, a murit și tânăra Andreea Lobodă, studentă în anul V al Facultății de Medicină din Cluj Napoca. Anunțul a fost făcut chiar de către facultate.

„Conducerea, colectivul și studenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca își exprimă compasiunea și regretul pentru o viață curmată mult prea devreme. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină. S-a stins o viață aflată abia la început de drum”, a scris instituția, pe pagina sa oficială, citată de Cluj24.

Trist este că tânăra fusese diagnosticată cu cancer, iar boala a avut o evoluție galopantă: în doar patru luni a provocat decesul Andreei.

„Gurile rele” afirmă că această evoluție nu ar fi străină de vaccinarea împotriva Covid. Pe internet circulă opiniile unor medici din străinătate, conform cărora serurile mARN provoacă astfel de evoluții.

Nu știm, cert este că, în conformitate cu un anunț al rectorului UMF Cluj Napoca, 90% dintre studenții instituției s-ar fi vaccinat.

Citește și:  Suedia a decis să nu recomande vaccinurile anti-COVID-19 pentru copiii din grupa de vârstă 5-11 ani
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close