Romania

ÎNCĂ DOI ROMÂNI UCIȘI DE VACCIN. Un profesor de 45 de ani din Argeș și un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu au murit la nici 24 de ore după ce s-au vaccinat cu PFIZER / BioNTech.

MORȚI DUPĂ VACCINURILE „SIGURE” , „EFICIENTE” ȘI „CU FOARTE PUȚINE” EFECTE ADVERSE – CITAT DIN DOCTORII GHEORGHIȚĂ, CRAIU, MAHLER, MARINESCU

Un învățător în vârstă de 45 de ani, din Argeș – George N. -, a murit acasă, miercuri, după ce cu numai o zi în urmă se injectase cu prima doză de ser experimental Pfizer/BioNTech – Comirnaty. Bărbatul s-a stins din viață pe 3 martie, la ora 3.20 dimineața, la mai puțin de 24 de ore de la administrarea vaccinului, după cum au confirmat surse oficiale.

UPDATE: ESTE al DOILEA CAZ în foarte scurt timp. Pe 1 martie, un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu a făcut infarct la o zi după vaccin. Colegii au chemat imediat ambulanța, medicii l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. După aproximativ 12 ore, pacientul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal, au transmis ieri Antena 3 și RTV. VIDEO în baza articolului.

Victima era fratele unui cunoscut medic din oraș și a murit în urma unui infarct după vaccin. Bărbatul, în vârstă de doar 46 de ani, se vaccinase împotriva COVID-19 cu doar o zi înainte. Victima vaccinării, Ioan Barbu, lucra la Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus la muncă imediat după vaccin. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

Colegii au chemat imediat ambulanța, medicii l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. L-au dus totuși la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații.

Acolo însă, după aproximativ 12 ore, pacientul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal. Colegii bărbatului spun că nu știau ca omul să fi avut probleme de sănătate, mai transmite sursa citată.

Citește și:  Prima zăpadă din acest sezon pe Transfăgărășan

Vezi mai departe pe: activenews.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close