Sanatate

Înainte de vaccinul COVID, fiul ei era un sportiv sănătos – acum „abia merge”, spune mama

Într-un interviu cu Children’s Health Defense Chairman Robert F. Kennedy, Jr., la „RFK Jr. The Defender Podcast”, Cherie Romney spune că atât soțul ei, cât și fiul său de 17 ani au suferit cheaguri de sânge grave și au fost spitalizați după ce au primit COVID vaccinuri mARN.

La o zi după administrarea vaccinului Pfizer-BioNTech COVIDEverest Romney s-a îmbolnăvit. La cinci zile după ce a fost vaccinat, tânărul de 17 ani a fost internat în spital unde medicii i-au descoperit două cheaguri de sânge în creier.

Mama lui Everest, Cherie Romney, i-a spus președintelui Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy, Jr., la RFK Jr. The Defender Podcast”, că fiul ei, jucător de baschet al echipei universitare la liceul Corner Canyon din Draper, Utah, era un atlet foarte sănătos care se afla la mijlocul sezonului de recrutare pentru echipa sa de baschet școlar.

Acum, adolescentul abia poate merge.

În termen de 24 de ore de la administrarea vaccinului, Everest a început să se confrunte cu o „cantitate exorbitantă” de durere și umflătură la nivelul gâtului, care a apărut de aceeași parte în care a primit vaccinul. Cherie l-a dus la medicul pediatru, care l-a diagnosticat pe adolescent cu mușchiul întins și i-a așezat un aparat în jurul gâtului.

Doctorul a fost „destul de destul de disprețuitor”, a spus Cherie. „Am fost trimiși acasă”.

Dar în 24 de ore de la vizita la medic, Everest a avut „una dintre cele mai grave migrene pe care le-a avut vreodată”. A durat fără oprire câteva zile înainte ca Cherie să-și ducă fiul la urgență.

Citește și:  Israel. Pentru prima dată, imunitatea de grup pare a fi observată

Everest, care a fost eliberat de atunci și este în stare stabilă, a fost diagnosticat cu două cazuri de tromboză a sinusului venos cerebral, un tip rar de cheag de sânge care împiedică scurgerea sângelui din creier.

Soțul lui Cherie, care a primit vaccinul Moderna, a avut o reacție adversă gravă similară. El a fost internat cu un infarct pulmonar și a pierdut aproximativ o pătrime din plămâni, definitiv, a spus Cherie. O radiografie a dezvăluit că avea peste 100 de cheaguri de sânge în plămâni, a spus ea. De atunci se află în stare stabilă.

Cherie i-a spus lui Kennedy că nu este anti-vaccin, fără îndoială, ea îi încurajează pe alții să cântărească recompensele față de potențiale riscuri atunci când decid dacă să primească sau nu vaccinul COVID.

Cherie a spus: „Cred că există unele persoane care ar fi tentați să creadă că sunt un anti-vaccin, masiv sau să respingă mesajul meu. Într-adevăr, trebuie doar să adunăm toate informațiile. S-ar putea să nu știm suficient acum. Este posibil să nu îl distribuim de manieră segură în acest moment, mai ales dacă distribuie vaccinul copiilor”. – childrenshealthdefense.org

SURSA: invictusmedia.com

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close