Romania

INADMISIBIL: Timișoara a intrat în carantină, dar migranții mișună pe strazi

Timișoara a intrat în carantină de luni, cu o rată de infectare mai mică decât cea din campania de la parlamentare.  Marile probleme ale orașului însă rămân fără soluție, în timp de administrația Fritz a ales calea ușoară: să închidă HORECA și să încuie timișorenii în casă.

În fiecare dimineață și în fiecare seară, de la aproximativ ora 19, în Timișoara miroase a fum. Garda de Mediu și Primăria Timișoara ignoră problema aerului iresporabil din oraș și nu iau măsuri, întrucât problema persistă de săptămâni bune.

Ca o coincidență sau nu, mirosul de fum din Timișoara a început să apară abia după ce orașul s-a umplut de migranți care își fac veacul pe străzile orașului, nestingheriți, deși au ajuns ilegal în țară. Aceștia ard material lemnos pentru a se încălzi noaptea, căci dorm pe străzi.

Primăria, poliția și Garda de Mediu nu se obosesc însă să facă nicio verificare sau să dea amenzi pentru a pune capăt situației. Asta în timp ce în alte județe poluatorii au fost ridicați cu mascații.

Și, dacă timișorenii care merg la muncă, medic sau la magazin au nevoie de declarații pe proprie răspundere, migranții care stau în grupuri de zeci sunt singurii cetățeni care se mai deplasează liberi prin Timișoara, după cum o arată imaginile de mai sus.

Citește și:  Dominic Fritz, critici la adresa Guvernului ca nu gestioneaza problema migrantilor care au umplut Timisoara
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close