Romania

În fruntea țării avem o gașcă de criminali. Aceștia ucid cu sânge rece în numele unui ideal incert pentru cei mai mulți, dar extrem de aplicat pentru mafioții europe

În caz că n-ați observat, valabilitatea vaccinului pe care vi l-ați făcut – cei care l-ați făcut, desigur – este de șase luni! Șase luni, atât! Nu v-a spus nimeni asta. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, ceea ce spun acum a fost infirmat de o campanie media instrumentată tot de cei interesați din industria farma. Spuneau, pe la începuturile vaccinării, că vaccinul ar asigura o imunitate de opt luni. De-atunci, pe măsură ce masa s-a vaccinat, știrile cu privire la eficacitatea vaccinării s-au împuținat până la dispariție. Motivul e simplu: modelul de business impune o vaccinare continuă, iar cele șase luni au devenit o realitate pe prospectul vaccinului. Așa se fac banii!

Acum se împart „segmentele de piață” ale business-ului. De aceea vedeți atacuri. În mod evident, PR-ul Pfizer e mult mai puternic deoarece au așteptări uriașe în urma campaniilor mondiale de vaccinare: peste 15 mld $!!! Imaginați-vă că această sumă(sau una superioară) le va intra anual în buzunar. Păi n-ați aloca sume generoase către presă și giganții tehnologici pentru a vă întreține narativul cât mai viu?

Așa cum limpede observați, avem de-a face cu o imensă schemă de fraudare. Nu-mi dau încă seama care-i scopul întregii „scame”. Cel mai îngrijorător lucru este dat de faptul că au ieșit în linia întâi nume mari care au denunțat-o. Printre aceștia îl putem menționa la loc de cinste pe Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Phizer. Ceea ce spune omul acesta într-o serie de articole și interviuri e de-a dreptul devastator. Iată câteva idei:

  • Masca nu protejează, făcând mai mult rău decât bine. De asemenea, lockdown-urile, așa cum de altfel s-a dovedit, sunt inutile și nu au decât un efect de creștere a gradului de infectare;
  • Există la unele persoane o imunitate naturală la acest virus, fapt contestat de companiile farmaceutice printr-o campanie de manipulare media. Dr. Yeadon susține că aproximativ 30% din populație are această imunitate datorată răcelilor banale care activează celulele T;
  • Dezvoltarea vaccinurilor-rapel pentru variantele noi de COVID reprezintă o fraudă prin care se forțează vânzarea a miliarde de vaccinuri suplimentare inutile;
  • Vaccinarea în masă nu ne va scăpa de pandemie, ci doar imunitatea naturală de masă.
  • Nu în ultimul rând, Yeadon avertizează asupra faptului că această teroare care a fost instaurată, alături de resetarea mediului bancar, va conduce la un totalitarism global așa cum nu s-a mai văzut până acum.
Citește și:  Mașină retro, descoperită la punctul de trecere a frontierei

Simțeam toate acestea, dar când vin din gura unui insider capătă greutate. Ei bine, acum să punem toată această ticăloșie cap la cap cu ceea ce se petrece la noi. Nu știu dacă ați aflat, dar Gheorghiță, cu de la el putere, a anunțat că urmează vaccinarea în masă a copiilor. De ce se întâmplă asta? Simplu: nu prea se mai înghesuie nimeni pentru vaccinare. În afara celor aprox. 60 000 de oameni care sunt în așteptare, nu se mai înscrie nimeni. Se pare că, pe căi oculte, Plăvanul și-ar fi luat angajamentul cumpărării a cel puțin 26 milioane de doze, ceea ce ar reprezenta vaccinarea a 13 milioane de români(n-am dovada, ci e doar un zvon care mi-a ajuns la ureche). Cifrele de acum arată limpede că nu se vor vaccina de bunăvoie mai mult de 30% dintre români. Iată de ce s-a scos artileria grea la atac: vaccinarea copiilor. Și, pentru ca treaba să funcționeze, l-au scos la lumină pe Neluțu cel stupid care a amenințat cu decăderea din calitatea de părinte a celor care refuză vaccinarea copiilor. Vă dați seama ce nemernicie?

Partea cea mai proastă este că, în sistemul sanitar autohton, interesele diverse au instrumentat un adevărat genocid oficial. De un an de zile nu se mai tratează bolnavii cronici. Pe fondul falselor alerte ale unor valuri imaginare se închid spitale, cu scopul vădit de a le distruge. Ultimul exemplu este cel al Spitalului Foișor. Motivul adevărat al acțiunii a fost cel de retragere a autorizării de funcționare a băncii de țesut osos care funcționa acolo. De când a venit la conducerea Ministerului Sănătății, Vlăduț cel fără de diplomă a dus o activitate concertată de distrugere a sistemului sanitar autohton. Desigur, ea este o continuare mai radicală a acțiunii începute de liberali încă de la preluarea puterii. Motivele sunt simple: oficialii noștri au dublă subordonare. Pe lângă slugărnicia față de mai marii industriei farmaceutice, există și o slugărnicie față de mai marii Europei care consideră că domeniile medicinei de vârf trebuie să se concentreze doar în câteva state. Le știți voi care. În timp ce țări precum Polonia, Ungaria sau Cehia s-au declarat vehemente în fața unei asemenea inițiative, România a sărit cu capul înainte. Iar Vlăduț își continuă opera începută pe vremea limbricului Cioloș.

Citește și:  Nereguli GRAVE în autorizația data și în extinderea utilizarii vaccinurilor Pfizer – BioNTech în regim de urgență

Așa cum industria românească a fost transformată în perioada 1996-2000 într-un morman de fiare vechi, la fel se dorește a se face acum și cu medicina autohtonă. De-aceea pe vremea lui băsescu s-au atacat vârfurile medicinei românești, de-aceea Ciorduța, cea care-a hăituit pe nedrept medicii, a fost avansată pe un baban post european fără a avea calificarea necesară, de-aceea toți hoții care fură cu nesimțire din sistem sunt protejați de mâna lungă a mafiei europene. Dar de ce s-ar dori asta? O să vă explic cum stă treaba cu transplanturile și-apoi puteți extinde la nivelul tuturor domeniilor de vârf. Atâta timp cât transplanturile se fac în țară, costul operației și al tratamentului e digerabil pentru casele autohtone de sănătate. Dacă operația s-ar face în străinătate, costurile ar fi atât de mari încât casele de sănătate ar fi nevoite să instituie cozi de așteptare. Astfel se va ajunge în situația în care  doar o miime dintre cei care azi își permit un transplant în țară să se califice la unul în străinătate. Pe de o parte vor câștiga șmecherii cu spitalele, dar mai e un mecanism pervers: donarea de organe. România e o piață ideală ca sursă de donare de organe. Dacă se mai și introduce în legislație o șmecherie conform căreia trebuie să declari explicit că nu vrei ca organele tale să fie donate, piața donatorilor români crește spectaculos. Asta, dublată de intrarea într-un mecanism gen Eurotransplant, va alimenta piețele externe cu organele prelevate de la români. Simplu, nu-i așa? Iată de ce e atât de îndârjită lupta pentru ridicarea autorizațiilor de transplant din România. Puteți extinde modelul prezentat aici la nivelul celorlalte domenii de vârf și veți vedea ce vă iese.

Citește și:  AUR refuză paşaportul de vaccinare european: 'Este discriminatoriu'

Din toată această treabă se vede limpede genocidul coordonat de Plăvanul de la Cotroceni. Așa cum am mai spus, de un an de zile bolnavii cronici n-au mai fost tratați corespunzător. Motivul e simplu: astfel se influențează creșterea exponențială a mortalitatății în rândul lor, putându-se continua în liniște isteria cu zecile de mii de morți de COVID.

Eroarea pe care o fac cei care judecă incomplet cele ce se întâmplă pornește de la faptul că nu înțeleg că în fruntea țării avem o gașcă de criminali. Aceștia ucid cu sânge rece în numele unui ideal incert pentru cei mai mulți, dar extrem de aplicat pentru mafioții europei.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close