Romania

Imagini REVOLTĂTOARE. Româncă bolnavă de cancer, târâtă pe jos de poliţişti fără explicaţie – VIDEO

Imagini revoltătoare în judeţul Gorj, unde o femeie bolnavă de cancer a fost târâtă zeci de metri spre maşină de un echipaj de poliţie, fără să i se spună motivul.

Întâmplarea a avut loc în Bolboşi, judeţul Gorj, iar cel care a realizat imaginile este chiar băiatul femeii.

”M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat.”, a povestit Ana Tudorescu, la Realitatea Plus.

Abia când femeia era întinsă pe asfalt, unul dintre agenţi a apelat la 112 să cheme o ambulanţă. A aflat apoi că scandalul ar fi pornit după ce unul dintre vecini a reclamat-o la poliţie că ar fi ameninţat că îi dă foc la casă.

”Vecinul care a fost polițist și am avut, în trecut, probleme cu el, dar nu i-am făcut nimic. Ai curaj să reclami un polițist? A înscenat că am vrut să îi dau foc la gospodărie, un lucru nereal”, a mai spus femeia.

Ana Tudorescu susține că și-a scos certificat medico-legal și că a depus o plângere în acest sens. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Gorj nu oferit încă o reacție pe marginea acestui caz.

Citește și:  Partidul USR cu oameni de NIMIC

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional!

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close