Romania

IKEA înalță steagul SODOMITILOR în fața magazinelor din România

Steagul LGBT flutură în vântul din preajma magazinului IKEA de lângă Timișoara, dar nu oricum, ci alături de steagul României, semnalează Ziua de Vest.

Ne întrebăm care ar fi semnificația? Magazin doar pentru LGBT? Sau mesaje subliminale pentru o schimbare anume? Sau vreo restricție pentru persoanele heterosexuale? Ce poate fi?, se întreabă autorul articolului.

Potrivit unui comunicat de presă, IKEA a ridicat steagul LGBT în fața tuturor magazinelor din România, pentru a sărbători pentru al treilea an consecutiv, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei (IDAHOT), notează Ziarul Evenimentul.

Mai rău, IKEA a pornit și o campanie pro LGBT, numită „campania „Acceptarea începe acasă”, prin care urmărește să schimbe valorile părinților din România. Conform companiei, „90% dintre tinerii membri ai comunității LGBT+ din București nu se simt pe deplin acceptați în casele lor după ce își anunță orientarea sexuală sau identitatea de gen și până la 24% sunt forțați să-și părăsească propria casă”, mai precizează sursa citată.

Citește și:  Naționala de fotbal face din nou România de rușine: Înfrângere cu Muntenegru în primul meci din Liga Națiunilor
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close