Romania

Horațiu Rădulescu: Ce treabă are localizarea prin sistem GPS a proprietăților cu recensământul?!

Vă supun atenției două aspecte care vor afecta, cât de curând, viața dvs., a copiilor, nepoților, părinților și bunicilor dvs. dragi. În paralel cu înăsprirea condițiilor materiale existențiale de viață, se „prepară” de către politicieni și reducerea totală a posibilității de exprimare a opiniilor dvs.

Astfel, în timp ce guvernanții se prefac că rezolvă escrocheriile din furnizarea energiei electrice, a gazelor și a combustibililor, parlamentarii vor elabora legi care vă vor cenzura activitățile și opiniile. Adică exact ce a gândit și Raed Arafat cu anumite ONG -uri soroșiste, acel „departament de lucru” pentru identificarea „fake”- urilor, a opiniilor critice la adresa oficialităților.

După ce că oricum cetățenii României nu se înghesuie să-și apere drepturile și libertățile, politicienii vor să le suprime de tot! Așa că au gândit să dea lege prin care „platformele” cu poziția oficială a Statului Român față de anumite fapte și evenimente, să reprezinte „știrile reale – real news”, orice altă dezvăluire sau prezentare a faptelor și evenimentelor să fie catalogate și încadrate la „știri/noutăți false – fake news”! Și, ca să mascheze acest fapt, plenul Camerei Deputaților a adoptat luni, 14 martie, un proiect de lege potrivit căruia „incitarea publicului, prin orice mijloace, la violență, ură sau discriminare se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”!!! Cenzură totală aplicată de acești politicieni PSD-PNL-UDMR-USRPLUS!!!

Adică, dacă eu zic că Zoltan Naghy Bege – vicepreședintele ANRE – care a spus că plafonările la energie și gaze sunt pomeni momentane pentru români, că liberalizarea prețurilor la aceste utilități face bine furnizorilor și distribuitorilor, și de la 1 aprilie cetățenii patriei să se apuce de pescuit, fără să mai aștepte de pomană un pește; deci eu dacă spun că „negul-buba” asta este un derbedeu „turnător la băieți”, care trebuie demis urgent, sunt pasibil de pușcărie în viitorul apropiat! Sunt pasibil de pușcărie și dacă zic:

Citește și:  Recensământul nu va mai avea loc în 2021. A fost amânat pentru 2022, iar datele vor fi colectate și online

Singura soluție este un blocaj total, înfrățit, în toate domeniile de activitate socio-profesională și forțarea demiterii/demisiei JohAnusului și a slugilor sale. Inclusiv alegeri uninominale anticipate. Parlament cu nr. redus de parlamentari, aleși nu pe liste de partid.

Ii adevărați care există, pe fiecare ramură guvernamentală în parte, și prezentat poporului. Introducerea legii răspunderii demnitarilor, funcționarilor publici de rang înalt, a magistraților, cu prezentare de bilanț anual și în cazul abaterilor și a infracțiunilor grave, tragerea acestora la răspundere prin confiscarea imediată și executorie a averilor personale, în raport direct cu prejudiciul adus și pierderea dreptului de a beneficia de pensiile speciale specifice profesiei și activității duse.

Și multe alte chestii de acest gen, inclusiv revenirea la stat a principalelor resurse și activități care țin de siguranța națională: energie electrică, gaze, producție alimentară, educație etc… Profesionalizarea tuturor domeniilor de activitate. Recuperarea României de către poporul român…

Tot ca și constrângere totală, cu măsuri punitive, adică amendă de 5000 de lei, vor fi amendate persoanele care-i refuză pe cenzorii care fac „recensământul”. Da, un recensământ este util, să nu mai fim în situația că la alegeri figurează ca votanți și cei decedați, sau sute de mii și milioane de persoane inexistente, sau fără drept de vot.
Problema este că acest recensământ ascunde altă intenție, care face parte din „strategia rahatului globaliștilor lui pește”, strategie la care slugile oficiale române, de la Johanus, la guvernanți și membrii ai Parlamentului, au achiesat (achiesa = a accepta/consimți condițiile unei acțiuni juridice, ale unui contract, a renunța la atacarea unei hotărâri judecătorești), cu toate resursele, pe spinarea poporului român.

Citește și:  George Simion, co-președinte AUR, prima declarație după anunțarea exit poll-ului.

Din „formularul de recensământ” care se întinde pe 93 pagini, zecile de întrebări care pot fi concentrate pe 5-6 pagini, nu au absolut nici o legătură cu recensământul!! Spre exemplificare, ce treabă are localizarea prin sistem GPS a proprietăților, cu recensământul?!!

Chestionarul „recensământului” se documentează în amănunt și adună date despre viața dvs. privată și personală!! Tot ca exemplificare, sunt întrebări despre ceea ce dețineți în casa sau apartamentul dvs. (bunuri și valori), utilitățile care sunt în casă și ce consum generează ele, în kw și wați, consum termic în gigacalorii; despre sănătatea personală, dacă ați avut sau nu covid, și cum ați trecut prin boală, dacă v-ați îngăurit, cum este situația dvs.materială în prezent…

Și o altă chestie, românii plecați sau stabiliți în străinătate, sunt pasibili și de amenzi și de alte măsuri restrictive, și nu se pot ascunde de recenzori sub scuza că „nu am fost în țară”. Este obligația lor să completeze chestionarele de „recensământ”.

Așadar, în curând oficialitățile române, adică gașca de politicieni, vă va pune pumnul în gură în totalitate! Nici măcar să vă lamentați pe seama prețurilor la utilități și carburanți, a prețurilor hranei zilnice, a neindexării reale a salariilor și pensiilor, a lipsei de acces real la sănătate, educație… viață; nici măcar acest drept nu-l veți mai avea…

Sursa: ActiveNews

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close