Romania

HIDROELECTRICA vine cu un mesaj important pentru clienții săi: Facturile au început să ajungă la consumatori

Asculta informatia

Clienţii ar urma să primească în luna iunie 2023 facturile pe luna ianuarie, a transmis compania Hidroelectrica, după ce ultimele emise companie au fost cele pe luna decembrie 2022.

Facturile Hidroelectrica pe luna decembrie 2022 au început să ajungă la clienţi din 31 mai, după ce compania a avut dificultăţi cu softurile.

Scadența pentru facturile pe luna decembrie emise la sfârşit de mai este data 17 iulie 2023.

Următoarele care urmează sunt facturile Hidroelectrica pe luna ianuarie 2023, însă acestea vor fi emise cel mai probabil peste o săptămână, potrivit unor surse antena3.ro.

„Mai sunt de făcut ajustări de soft, ca să poată fi emise facturile Hidroelectrica pe luna ianuarie.

Posibil ca aceste facturi să fie emise într-o săptămâna, dar nu este însă cert”, au precizat surse antena3.ro.

Cum plăteşti factura Hidroelectrica în rate

În ceea ce privește plata în rate a facturilor, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată este prea mare, clienţii pot să achite factura și în rate, dar trebuie să depună o cerere.

Aceasta trebuie trimisă la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare.

Compania Hidroelectrica are în prezent peste 500.000 de clienţi.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Citește și:  Termocentrala Mintia se întoarce la statul român. Irakienii au încălcat contractul
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close