Gunoaile din Comisia Europeana isi permit sa traga Romania de urechi pentru ca este in scenariu verde – Europa News
EuropaRomania

Gunoaile din Comisia Europeana isi permit sa traga Romania de urechi pentru ca este in scenariu verde

Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară, moare de grija României, care și-a permis, verde toată, să nu-și îndeplinească planul de vaccinări. Fără niciun pic de jenă, Comisia Europeană a decis să intre cu bocancii peste autoritățile române și să-i învețe cum să sperie populația ca să se vaccineze. Asta până bagă certificatul ăla, care se apropie cu pași repezi de finalizare.

În octombrie și jumătate din luna noiembrie, când România era copleșită de cazuri la ATI și decese, intervenția Comisiei Europene în sprijinirea României a lipsit aproape cu desăvârșire.

Culmea cinismului, țara noastră era folosită pe post de sperietoare pentru nevaccinații din țările europene, cărora li se difuzau imagini cu bolnavi în agonie și cu morți din țara cu ”idioții” care au îndrăznit să respingă într-un procent foarte mare serul miraculos. Apoi numărul de cazuri a scăzut brusc, aruncând și înțepenind România în zona verde, în timp ce statele cu mulți oameni ”cu școală” și civilizați au fost propulsate în zona roșie, cu o creștere a numărului de îmbolnăviri care nu mai poate fi stopată în niciun fel. În acest context, intervenția brutală a Comisiei Europene pentru accelerarea vaccinării în rândul românilor este mai mult decât un derapaj nepermis.

Grav este și faptul că reprezentanții Comisiei Europene au insinuat că România, cu procentul prea mic de vaccinare, ar cauza apariția unor noi variante Covid, care ar pune în pericol sănătatea europenilor. Un pretext pentru a impune cu orice preț vaccinarea într-unul dintre cele mai indisciplinate țări din UE.

”În România, doar 39% din populație este în prezent vaccinată complet, iar ritmul vaccinării continuă să scadă. Lacunele în materie de vaccinare nu numai că sporesc riscurile de forme grave ale bolii, spitalizare și pierderi de vieți omenești, ci lasă loc și unor variante mai severe și mai transmisibile. Acesta este un risc nu numai pentru România, ci și pentru UE în ansamblu. Avem suficiente vaccinuri sigure și eficace pentru a vaccina complet, inclusiv cu doza de rapel, întreaga populație din UE, și trebuie să ne asigurăm că acestea sunt utilizate. Și să nu uităm: protejându-ne, îi protejăm și pe ceilalți, pe copiii, părinții și bunicii noștri”, a declarat Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară.

Rudele morților, scoase la înaintare

Pentru că guvernele României nu au reușit să comunice eficient pe tema vaccinării, Comisia Europeană a decis să intervină, schimbând strategia campaniei. Astfel, într-un spot de 40 de secunde  pe posturile de radio și TV, se prezintă acum mărturii ale unor oameni care au pierdut persoane dragi din cauza pandemiei de Covid-19. Rudele celor morți, probabil pe bani mulți, sunt scoase la înaintare pentru a vorbi despre propria lor suferință. Păcat că rudele celor decedați nu au fost chemate să vorbească despre traumele lăsate de modul în care cei dragi au fost tratați în spitale și despre multele plângeri penale depuse împotriva medicilor eroi. Nu știu cum de își imaginează inteligenții de la Comisia Europeană că vor convinge pe cineva cu astfel de clipuri jenante, când tot ceea ce văd românii este că țările vaccinate sunt copleșite de numărul de infectări, spitalizări și decese. Și, mai mult decât atât, românii văd că vaccinul ăla sigur face ravagii în jurul lor.

Citește și:  Arafat a pierdut la Curtea de Apel. Decizia poate da peste cap planurile autorităților
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close