America de SUD

Grav accident în sud-estul Braziliei: cel puţin 37 de morți și 15 răniți

Asculta informatia

O coliziune între un camion şi un autocar a provocat moartea a cel puţin 37 de persoane şi rănirea altor 15, miercuri, în sud-estul Braziliei, a anunţat poliţia militară, relatează AFP, potrivit agerpres.

Autocarul, care transporta angajaţi ai unei uzine de textile, a intrat violent în coliziune cu camionul din motive încă necunoscute, cu puţin timp înainte de ora locală 07.00 (10.00 GMT), în apropiere de oraşul Taguai, din statul Sao Paulo.

Operaţiunile de salvare continuau la sfârşitul dimineţii. „Ştim că există morţi în carcasele autovehiculelor, dar nu ştim câţi”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei militare.

Primul bilanţ avansat a fost de 32 de morţi. Potrivit presei locale, circa 53 de persoane se aflau în autocar la momentul coliziunii, iar şoferul camionul ar fi scăpat teafăr şi nevătămat.

„Când poliţiştii au ajuns la faţa locului în această dimineaţă, erau corpuri peste tot, nu puteai să spui cine era în camion şi cine în autocar”, a mai declarat sursa citată.

Potrivit primelor constatări, şoferul de autocar ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului. O anchetă este în curs.

Citește și:  Prima țară din lume care obligă Pfizer să dezvăluie ce conține vaccinul anti-Covid! Ordinul a fost semnat!
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 66

Close