Germania

Germania redeschide bordelurile după 8 luni de interdicţie totală. Au fost impuse reguli stricte

Asculta informatia

Toate restricțiile aplicate bordelurilor în anumite landuri, vor fi ridicate de Germania, după 8 luni de interdicție totală din cauza pandemiei de coronavirus.

Bordelurile se vor redeschide din 15 septembrie în anumite landuri ale Germaniei, țară cu un capital economic destul de important în industria prostituției. Din cauza restricțiilor severe impuse de pandemie, impactul economic asupra prostituției a fost deosebit de sever, patronii de bordeluri invocând afaceri devastate, iar lucrătoarele sexuale au cerut insistent redeschiderea lor, tot din evidente rațiuni financiare. În urma plângerilor repetate ale patronilor de bordeluri și ale lucrătoarelor sexuale, prostituția va fi permisă din nou în landurile Saxonia inferioară, Schleswig-Holstein, Bremen și Hamburg.

Angajatele vor fi obligate să lucreze în ture și să țină o agendă detaliată cu contacții intimi, relatează mass-media germană, care o citează pe Melanie Leonhard, ministrul pentru afaceri sociale din Hamburg. Conform lui Leonhard, noua politică ar putea anihila baza legală de introducere a acțiunilor în justiție contra interzicerii prostituției, scrie romaniatv.net.

Săptămâna trecută, cel mai mare bordel din Europa, cel din Koln, a intrat în faliment la capătul a 5 luni de închidere forțată. “Este cumva de neimaginat. Suntem faliți”, a declarat directorul executiv al stabilimentului, Armin Lobscheid. În cel mai populat land german, Renania de nord–Westfalia, Curtea regională de apel din Münster a anunțat, marți, că bordelurile se vor putea redeschide normal. Curtea a precizat că nu vede de ce riscul de infectare cu coronavirus ar fi mai ridicat în timpul activităților sexuale decât în cazul adunărilor publice cu peste 150 de persoane.

Citește și:  Biserica Catolică, zguduită din temelii de un scandal sexual: 314 copii au fost ABUZAŢI
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

Close