Germania

Germania: Mai mulți răniți după ce o bombă dintr-un pachet a explodat la sediul central al Lidl

Asculta informatia

Un dispozitiv artizanal a explodat, în această după-amiază, la sediul central al reţelei de supermarketuri Lidl, în Germania, cel puţin trei persoane fiind rănite, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Zona este acum în mare parte înconjurată de poliție, numerose echipaje de salvare și un elicopter sunt în acțiune. Potrivit RT, se pare că peste 100 de angajați se aflau în clădire în momentul exploziei. Clădirea a fost evacuată.

Răniții au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre cei trei a suferit răni moderate în incident, conform rapoartelor locale, în timp ce ceilalți doi au scăpat cu răni ușoare.

„A fost probabil un pachet sau o scrisoare cu bombă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Gerald Olma, pentru Bild.

Nu există informații despre faptul că Lidl a fost șantajat sau amenințat înainte de incident, potrivit organelor de ordine locale.

O echipă de pirotehniști ar fi fost observată intrând în clădire. Clădirea a fost închisă, cu numeroase vehicule de poliție și de urgență la fața locului.

Se pare că un pachet similar a explodat, marți, în punctul de primire a mărfurilor unui producător de băuturi din Eppelheim. O persoană a fost rănită după ce un pachet a explodat. În prezent nu este clar dacă există o legătură între cele două evenimente.

Citește și:  Germania. Camionul unui șofer român a fost incendiat de migranți
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 21

Close