GERMANIA: 1.000 AVOCAȚI ȘI 10.000 MEDICI AU INTENTAT UN PROCES PENTRU ÎNCĂLCĂRI ALE CODULUI DE LA NÜRNBERG – Europa News
Germania

GERMANIA: 1.000 AVOCAȚI ȘI 10.000 MEDICI AU INTENTAT UN PROCES PENTRU ÎNCĂLCĂRI ALE CODULUI DE LA NÜRNBERG

Contextul noilor procese de la Nürnberg 2021:

O echipă numeroasă de peste 1.000 avocați și peste 10.000 experți medicali, condusă de Dr. Reiner Fuellmich, a inițiat procese legale împotriva CDC, OMS și Grupului Davos pentru crime împotriva umanității.

Fuellmich și echipa sa prezintă testul PCR ca incorect și ordinul pentru ca medicii să descrie ca fraudă orice moarte comorbidă, ca moarte Covid.

Testul PCR nu a fost niciodată conceput pentru a detecta agenții patogeni și este 100% inexact la 35 de cicluri. Toate testele PCR monitorizate de CDC sunt setate la 37 – 45 de cicluri. CDC recunoaște că testele de peste 28 cicluri nu sunt permise pentru a obține un rezultat pozitiv fiabil.

Acest lucru invalidează peste 90% din presupusele cazuri / „infecții” Covid detectate prin utilizarea acestui test incorect.

În plus față de testele incorecte și certificatele de deces frauduloase, vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

Conform articolului 32 din Convenția de la Geneva din 1949, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.

Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.

Vezi mai departe pe: https://invictuswebmedia.com

Citește și:  GERMANIA: 900 de kilograme de cireşe au fost FURATE
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close