America

George Soros predă imperiul în mod surprinzător fiului, care vrea să se implice în alegerile din SUA.

Asculta informatia

Contrar așteptărilor, fiul în vârstă de 37 de ani, Alex Soros, preia fundația de 25 de miliarde de dolari, spunând că este „mai politic” decât tatăl său.

Tânărul de 37 de ani, care poartă numele Alex, a declarat într-un interviu pentru Wall Street Journal că vrea să promoveze obiectivele liberale ale tatălui său. „Gândim la fel”, a spus bătrânul Soros. Preocupările cunoscute ale tatălui includ dreptul la vot și dreptul la avort, precum și egalitatea de gen. Fiul plănuiește să continue să folosească buzunarele adânci ale familiei pentru a sprijini politicienii americani de stânga.

Un binefacetor cu „fantezii mesianice”
Soros însuși este considerat un binefacetor determinat, pe care criticii și teoreticienii conspirației îl acuză că are prea multă influență asupra factorilor politici de decizie. După prăbușirea blocului estic în 1991, finanțatorul a scris: „Am purtat cu mine încă din copilărie fantezii mesianice puternice pe care trebuia să le controlez ca să nu mă deranjeze. Dar, odată ce m-am stabilit în lume, am vrut să-mi satisfac fanteziile cât îmi puteam permite.”

Dar, în timp ce Soros s-a concentrat foarte mult pe investițiile politice în Europa de Est și America Latină, fiul său vrea să se concentreze pe Statele Unite. „Sunt mai politic”, spune Alex Soros – în comparație cu tatăl său. El sa întâlnit recent cu Joe Biden, liderul majorității din Senat, Chuck Schumer, și lideri mondiali, inclusiv președintele Braziliei Luiz Inácio Lula da Silva și prim-ministrul Canadei Justin Trudeau, pentru a susține fundația familiei.

Citește și:  Guvernatorul Ron DeSantis îi declară război lui George Soros: „Nu vreau ca "valorile"promovate la Davos să fie impuse în Florida!”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close