Romania

George Simion: „Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina anti-COVID”

Asculta informatia

Într-un interviu oferit de curând, George Simion, copreședintele partidului AUR, a vorbit despre vaccinarea anti-COVID-19. Deputatul a dezvăluit că nu și-a administrat serul și nici nu are de gând să facă acest lucru.

„Nu m-am vaccinat, nu mă voi vaccina (…) În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care aşteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a declarat George Simion, pentru Prima TV.

„Virusul există însă în momentul ăsta, erau nişte promisiuni legate de acest vaccin, iniţial. Acum aceste promisiuni s-au schimbat. Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma.

Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală”, a mai explicat Simion.

Citește și:  Elon Musk: "Obligativitatea vaccinării este o ‘eroziune a libertății’
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 78

Close