George Simion, mesaj pentru românii veniți din străinătate și carantinați: Ieșiți, colindați, luați-vă în brațe rudele – Europa News
Romania

George Simion, mesaj pentru românii veniți din străinătate și carantinați: Ieșiți, colindați, luați-vă în brațe rudele

George Simion, lider AUR, îi îndeamnă, de la tribuna Parlamentului, pe românii întorși în țară și plasați în carantină, conform prevederilor legale, să meargă la colindat de Sărbători și să își îmbrățișeze rudele.

„Nu pentru asta au murit românii, ca să fie arestați la domiciliu 115.000 de frați de-ai noștri, care sunt perfect sănătoși și care au teste că sunt sănătoși, sunt închiși și arestați.

Stați liniștiți, dragi români, puteți să ieșiți liberi, să vă luați în brațe rudele, prietenii, pentru că niciun sistem represiv din țara asta nu vă poate închide la domiciliu, mai ales 115.000 de oameni.

Ieșiți, colindați, bucurați-vă unii de alții și luptați pentru libertate. Vom muri și vom fi liberi. Ducem lupta generației din 1989 până la capăt. Eroii noștri nu mor niciodată și libertatea este sfântă”, a strigat George Simion de la tribuna Parlamentului, potrivit DC News.

Citește și:  Ziua Naţională a României, sărbătorită în 2020 fără public
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close