EuropaRomania

George Simion, mesaj pentru Bruxelles: Să mănânce ei gândaci! La nuntă vom mânca porc! O nuntă în stil 100% românesc

George Simion este gata de nuntă. Șeful AUR a asigurat că la nunta sa nu se va ține cont de îndemnurile Ursulei von der Leyen: renunțarea la carnea de porc, vită și pui, raționalizarea consumului de curent electric și a gazului.

George și Ilinca Simion vor avea o nuntă în stil 100% românesc, la Vâlcea.

„Să mănânce ei gândaci! La nuntă vom mânca porc. Nu s-a semnat cu UE că trebuie să mâncăm gândaci, că trebuie să renunțăm la curentul electric și să ne implicăm în războiul din Ucraina (…)”, a declarat George Simion, pentru România TV.

10.000 de români așteaptă George Simion la nunta sa, pe data de 27 august, o petrecere „ca pe vremuri”, „fără cadou” pentru miri.

„Nu mă aștept la incidente. Facem de 15 ani evenimente, ar fi culmea să nu știu să mă organizez. Fac apel la cei 10.000 de oameni să-și ridice brățările (n.r. – de acces la eveniment) până luni (n.r. – 22 august 2022). Vor fi acceptați oamenii care și-au dezvăluit identitatea”, a transmis liderul AUR.

Deputatul AUR a avertizat că pentru români se anunță o iarnă grea, din cauza Guvernului Ciucă și a Comisiei Europene.

„Cu siguranță nu ne va fi bine și românii vor avea de suferit, din cauza unui guvern lacom. Noi am pus pe masă un pachet de soluții, din luna martie. Zice și PSD care sunt soluțiile și nu le aplică. Trebuie făcută urgent plafonarea pentru consumatorii casnici și firme. Liberalizarea prețurilor la energie nu trebuia făcută (…)

Citește și:  Proprietarul PRO TV a murit în urma unui accident de elicopter

De ce mai avem oameni la conducerea ANRE și Guvern dacă românii sunt lăsați pradă acestor jefuitori?!”, a mai transmis președintele AUR, potrivit RomâniaTV.

 

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close