Romania

George Simion: Liderii partidelor politice, în afară de AUR, au dosare sau sunt colaboratori ai unor servicii de informații. Unele dintre ele nu sunt nici românești

Asculta informatia

George Simion, co-președintele AUR, i-a acuzat pe liderii celorlalte partide politice parlamentare că sunt colaboratori ai serviciilor de informații. Unele dintre aceste servicii, a spus deputatul AUR, nu sunt românești.

El a făcut aceste afirmații într-o întâlnire cu susținătorii AUR din Oradea.

„Sunt primul care să recunosc, că și PNL-ul, și PSD-ul și chiar și de la USR, are câțiva oameni buni, dar nu au acces la nivel de conducere centrală, pentru că anumite servicii de informații controlează accesul la conducere.

Pentru că toți șefii de partid, în afară de AUR, au dosare sau sunt colaboratori ai unor servicii de informații. Și știți care-i partea cea mai tristă? Că unele dintre aceste servicii de informații nici măcar nu sunt românești.

Este adevărul pe care noi îndrăznim să-l spunem, aici în Piața Unirii din Oradea”, a afirmat deputatul.

Simion a mai spus că românii vor scăpa de certificatul verde care este cerut în restaurante sau sălile de fitness.

„Promisiunea pe care v-o facem aici în Piața Unirii: pe lângă că am scăpat de certificatul de muncă nazist (n.r. – certificatul verde pentru locul de muncă), vom scăpa împreună şi de acel certificat de intrare la restaurante, în instituții publice și în sălile de fitness unde te duci să te însănătoșești. Nu e normal să-ţi ceară vreun act când te duci să faci sport! Mergem până la capăt! Aveți încredere în voi, în națiunea noastră, avem un viitor la noi acasă, iar viitorul este al patrioților, nu al globaliștilor. Mergem înainte cu Dumnezeu. Doamne ajută!”, a mai zis Simion.

Citește și:  Marcel Ciolacu da Șah mat coaliției deoarece s-a opus adoptarii CERTIFICATULUI VERDE la locul de munca

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Close