Romania

George Simion anunță un mare protest NAȚIONAL pe 2 octombrie: Îi chem pe toți cei care plătesc facturi duble la energie, pe cei nu vor să fie vaccinați obligatoriu, nu vor certificat verde, studenții care nu-s primiți în cămine

Asculta informatia

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat luni seară, în direct din Piața Victoriei, că organizează un mare protest pe 2 octombrie, împotriva Guvernului.

Acesta a chemat toate categoriile sociale nemulțumite să protesteze pe 2 octombrie, împotriva Guvernului Cîțu. Apelul său video are deja un impact major, depășind peste 300.000 de vizualizări.

„Părinții care nu-s mulțumiți de ce li se întâmplă copiilor, studenții care nu-s primiți în cămine, cei care au primit facturile de 2-3 ori mai mari, românii care n-au unde să-și vândă marfa sau sunt dați afară de la locul de muncă pentru că nu sunt vaccinați, toți cei care s-au săturat de Florin Cîțu și de acest guvern de incompetenți.

E timpul să facem un mare miting care să dea sistemului palma și bătaia pe care o merită”, a tunat Simion.

El a mai spus, că AUR va discuta cu toate sindicatele și asociațiile interesate să protesteze și va organiza deplasarea oamenilor din țară la București, pe 2 octombrie.

Co-președintele AUR a chemat și diaspora la proteste.

„Lăsați vrajba, dezbinarea dintre voi. Să lăsați orgoliile, împărțirea și să ne adunăm cu toții pentru dreptate, pentru libertate.

Destul am îndurat bătaia de joc. Fac un apel la sindicate, patronate, asociațiile de părinți, la orice partid. O să dăm chemarea la fiecare stradă, fiecare cartier din București. Hai să începem organizarea: oraș cu oraș, cartier cu cartier, stradă cu stradă”, a spus Simion.

Apelul lui Simion vine în contextul protestelor AUR pentru că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu nu este supusă la vot în Parlament.

Citește și:  Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantinarea şi izolarea
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =

Close