Franta

Franța: Un migrant sirian a înjunghiat trei copii și un bătrân la un loc de joacă. Cea mai tânără victimă are 22 de luni / Imaginile sunt cenzurate de rețelele sociale

Asculta informatia

Un bărbat, identificat drept un sirian aplicant pentru azil, a fost arestat în Franța după ce a intrat într-un loc de joacă mânuind un cuțit, cu care a atacat șase persoane, inclusiv patru copii și bătrân.

Cea mai tânără victimă are doar 22 de luni.

Totul s-a petrecut în Annecy, Franța. Abdalmasih H. locuiește în Suedia și este căsătorit cu o suedeză, dar în 2022 a aplicat pentru a primi azil în Franța. Presa franceză scrie că cererea sa i-a fost respinsă.

Conform publicației „Le Dauphine”, atacatorul este cunoscut pentru faptul că-și făcea veacul în acel parc. Conform martorilor, „tipul venea și stătea pe bancă în fiecare zi de două luni, îmbrăcat în negru, geantă neagră, ochelari negri…nu vorbea”. Un alt martor spune că atacatorul stătea în parc „de dimineață până seara”.

Citește și:  Franța: 22% dintre tinerii cu vârste între 18 și 30 nu se consideră nici bărbați, nici femei, ci non-binari.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close