Franta

Franţa: Un bărbat grav rănit într-un atac cu cuţit; victima este cetăţean afgan

Asculta informatia

Un bărbat înarmat cu un cuţit a rănit grav o persoană, duminică, la Paris, după care a fugit, au anunţat surse ale prefecturii din capitala franceză, relatează AFP.

Victima este cetăţean afgan şi solicitant de azil în Franţa şi a fost transportată la un spital, fiind în stare critică, potrivit pompierilor.

Motivele acestei agresiuni care a avut loc în jurul orei 15:00 GMT la Gara de Nord nu erau cunoscute încă duminică seara, potrivit prefecturii. Ancheta în acest caz a fost încredinţată poliţiei judiciare din Paris. AGERPRES/(AS – autor: Violeta Gheorghe, editor online: Alexandru Cojocaru)

* ORA 20:32 Franţa: Un bărbat a fost grav rănit într-un atac cu cuţit, la Paris

Un bărbat înarmat cu un cuţit a rănit grav o persoană după care a fugit, incident care a avut loc duminică la Paris, au anunţat surse ale prefecturii din capitala franceză, relatează AFP.

Victima a fost transportată la spital, a adăugat prefectura, fără a oferi mai multe informaţii despre starea sa de sănătate.

Motivele acestui atac comis în jurul orei 15:00 GMT la Gara de Nord nu sunt cunoscute deocamdată, potrivit prefecturii. Ancheta în acest caz a fost încredinţată poliţiei judiciare din Paris.

Citește și:  SONDAJ: Doar patru francezi din zece doresc să se vaccineze
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 17 =

Close