Franta

Franța schimbă regulile de intrare în țară, începând cu 01 august

Asculta informatia

Ambasada României în Franța anunță modificarea regulilor de intrare în această țară, precum și în teritoriile franceze de peste mări.

Începând cu 01 august, Franța a schimbat regulile de intrare în țară. Astfel, a fost eliminată obligativitatea prezentării certificatului verde care să ateste vaccinarea sau recuperarea după infectarea cu COVID-19. Totodată, nu mai este obligatorie completarea declarației pe proprie răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat. Restricțiile sunt ridicate indiferent de țara de proveniență a călătorului.

“ATENȚIE !!

Începând cu data de 1 august 2022, au fost eliminate măsurile aplicate tuturor persoanelor care călătoresc în Franța și în teritoriile franceze de peste mări, indiferent de statul de proveniență, astfel:

– Nu mai este necesară prezentarea certificatului de vaccinare, a testelor negative pentru COVID -19 sau a certificatului de recuperare de COVID-19;

– Nu mai este necesară prezentarea motivului urgent al călătoriei;

– Nu mai este necesară prezentarea declarației pe propria răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat.

Mai multe informatii regasiți accesând pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/node/51912 “, anunță Ambasada României în Franța prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

Citește și:  Cea mai friguroasă noapte de aprilie! Termometrele n-au mai înregistrat această temperatură din 1947
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 34

Close