EuropaFranta

Franța. Româncă ucisă de soț, fiica la Psihiatrie: „Am ucis-o pe mama ta. O să mă omor și eu“

Un român în vârstă de 54 de ani a fost arestat, ieri, fiind suspectat că și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apartamentul lor din Rueil-Malmaison (Hauts-de-Seine), Franța, după care și-a anunțat fiica despre cumplita faptă.

Românca de 51, care lucra ca asistentă medicală, se pare că i-a cerut divorțul soțului ei, un român de 54 de ani, moment în care între aceștia s-a aprins o ceartă. Fiica lor de 18 ani, a fugit speriată de acasă, refugiindu-se la o prietenă, unde a primit un mesaj terifiant: „El a anunțat că și-a ucis mama și a spus că urmează să se omoare și el”, a spus o rudă, potrivit Le Parisien.

Cei 3 români au ajuns în Franța în 2015, însă aceștia locuiau în acest imobil la începutul anului.

Potrivit parchetului din Nanterre, fiica lor a fost cea care a avertizat autoritățile, sâmbătă dimineață, după ce tatăl său i-a trimis mesajul. Pompierii sosiți la fața locului nu au putut intra în apartamentul situat la etajul al patrulea al clădirii. Bărbatul s-a baricadat înauntru fără a răspunde solicitărilor poliției.

2 ore de negocieri

 

Poliția a fost nevoită să negocieze timp de două ore cu presupusul criminal, care s-a închis la domiciliul său, lângă corpul victimei. Ulterior, după două ore de negocieri, el s-a predat în sfârșit în jurul orei 13.00. După ce a trecut pe la camera de urgență din cauza rănilor suferite la mâini, a fost dus imediat în custodia poliției.

Serviciile municipale sunt însă preocupate de soarta fetei. Aseară, fata a fost dusă la urgențe psihiatrice în stare de șoc.

Citește și:  Studiu științific, în Danemarca: Măștile NU protejează de COVID-19

Autopsia victimei a fost programată pentru astăzi, urmând a se stabili cu exactitate momentul morții sale.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close