EuropaFranta

Franța: 44 de oameni au fost călcați în picioare-PANICĂ și HAOS la Cannes

Asculta informatia

Zeci de persoane au ajuns la spital cu răni uşoare după ce un zvon fals despre focuri de armă a provocat luni seară scene de panică generală pe celebra Croazetă de la Cannes, pe Coasta de Azur franceză, transmite AFP, citând surse concordante, potrivit agerpres.

Pompierii au numărat 44 de răniţi marţi dimineaţa, în jurul orei 02:00 GMT, precizând că i-au transportat pe o parte dintre aceştia la spital, iar restul au ajuns pe cont propriu.

‘Nu au fost decât răni uşoare: traumatisme ale membrelor inferioare, julituri, nimic grav’, a indicat purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri.

Aproape 100 de pompieri au intervenit în cursul nopţii pe celebrul bulevard din Cannes, unde un zvon despre focuri de armă a provocat o panică generală.

Imagini video postate pe reţelele sociale arată trecători panicaţi, alergând în toate sensurile, precum şi poliţişti aflaţi în patrulare.

‘Nu a existat nici vreun foc de armă la Cannes, nici vreun nebun baricadat, ci un moment de nebunie colectivă după ce un individ a strigat ”foc de armă”’, a transmis pe Twitter primarul David Lisnard.

‘Situaţia este sub control. Vă mulţumim că nu vehiculaţi informaţii false’, a adăugat primăria pe Twitter în cursul nopţii. 

Citește și:  O agenţie de publicitate care are între clienţi BMW, PayPal şi PepsiCo va boicota Facebook timp de o lună
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 18 =

Close