Ungaria

Ungaria cedează în fața Bestiei, oferă carduri vaccinale și urmează să lanseze aplicația de urmărire a persoanelor vaccinate

Ungaria este bazată pe suveranism în unele privințe, iar în altele urmează aceeași agendă mondială antipopulară ca și celelalte țări.

Spre deosebire de S.U.A., unde companiile private pot face reguli care vor fi folosite să-i ostracizeze pe nevaccinați, să nu le permită să participe la viața normală, în alte țări, unde mediul privat nu colaborează așa strâns cu guvernul, chiar guvernul este cel care impune Legea Vaxx.

AP:

Începând de sâmbătă, în Ungaria persoanele cu carduri de plastic pot intra în restaurante, hoteluri, teatre, cinematografe, spa-uri, săli de sport, biblioteci, muzee și alte locuri de agrement. Programul de desfășurare a afacerilor a fost prelungit până la ora 23:00, iar ora limită la care cetățenii au voie pe străzi se va prelungi până la miezul nopții.

Persoanele care au primit cel puțin o doză de vaccin și cele care au avut COVID-19 și s-au recuperat sunt eligibile pentru cardurile de imunitate maghiare, care trebuie prezentate la unități comerciale înainte de intrare. Întreprinderilor li se pot aplica amenzi grele dacă permit intrarea persoanelor care nu dețin carduri.

The whole issue of so-called COVID-19 passports is fraught in many parts of the world, with critics saying they discriminate against people in poorer nations or younger age groups who do not have access to vaccines. In Hungary, bureaucratic hiccups meant that many vaccinated residents did not receive immunity cards within eight days of their first shot as planned.

Întreaga problemă a așa-numitelor pașapoarte COVID-19 este abordată în multe părți ale lumii, criticii spunând că discriminează persoanele din țările mai sărace sau grupurile de vârstă mai tinere care nu au acces la vaccinuri. În Ungaria, sughițurile birocratice au însemnat că mulți rezidenți vaccinați nu au primit cărți de imunitate în termen de opt zile de la prima înțepare, așa cum era planificat.

Citește și:  Guvernul ungar declară starea de urgenţă din cauza conflictului din Ucraina

Guvernul maghiar a lansat un site web și o adresă de e-mail specială, unde persoanele care își așteaptă cardurile pot trimite cereri. Planurile anterioare indicau că o aplicație mobilă ar fi disponibilă pentru a oferi dovada vaccinării, dar sistemul nu a fost încă conectat online.

Vezi mai departe pe: https://www.incorectpolitic.com/ungaria-cedeaza-in-fata-bestiei-ofera-carduri-vaccinale-si-urmeaza-sa-lanseze-aplicatia-de-urmarire-a-persoanelor-vaccinate/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close