Turcia

Fostul fotbalist Christian Atsu a fost găsit mort după cutremurele din Turcia

Trupul fostului fotbalist Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături, în urma cutremurului din Turcia. Fosta extremă a lui Chelsea și Newcastle United avea 31 de ani, iar acum juca pentru Hatayspor din Antakya, potrivit Sky News, informează mediafax.

Jucătorul ghanez fusese identificat greșit și anunțat în mod eronat că a fost spitalizat săptămâna trecută, în urma cutremurului care a ucis peste 45.000 de persoane în Turcia și Siria.

Agentul lui Atsu, Nana Sechere, a scris pe Twitter: „Cu inima împietrită trebuie să anunț tuturor că, din păcate, corpul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață Cele mai profunde condoleanțe merg la familia sa și la cei dragi.. Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor pentru rugăciuni și sprijin. Vă rog ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, să respectați cu toții intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile”, a spus agentul

Atsu a petrecut opt ani semnând pentru cluburi din Premier League, printre care Chelsea, Bournemouth, Everton și Newcastle.

El a fost semnat de Chelsea în 2013 înainte de a fi trimis sub formă de împrumut la clubul olandez Vitesse.

Extrema a mai jucat pentru Everton, Bournemouth și Newcastle în timpul împrumuturilor de pe Stamford Bridge. Atsu și-a încheiat cariera în Premier League după ce a jucat 121 de meciuri.

El s-a mutat în Turcia în septembrie anul trecut, semnând cu Hatayspor din Antakya, având un contract pe un an.

Agentul lui Atsu din Turcia, Murat Uzunmehmet, a declarat reporterilor că jucătorul a fost găsit sub dărâmăturile casei sale din sudul Turciei.

Citește și:  Bravo lor!!! Turcia preia motorina rusească pe care ţările UE nu o mai pot cumpăra

El a spus: „Corpul neînsuflețit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. În prezent, mai multe obiecte sunt încă scoase. A fost găsit și telefonul său”.

Atsu a jucat de 65 de ori pentru Ghana și a marcat de nouă ori. El a reprezentat națiunea vest-africană la Cupa Mondială din 2014 și a fost desemnat jucătorul turneului la Cupa Africii pe Națiuni din 2015, la care Ghana a fost finalistă.

Atsu s-a mutat pentru prima dată în Portugalia la vârsta de 17 ani pentru a se dedica fotbalului, semnând pentru Porto în același an.

Christian Atsu era căsătorit cu Marie-Claire Rupio Atsu și aveau trei copii.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close