Asia

Un fost membru al Partidului Comunist susține că virusul COVID a fost raspandit intentionat de catre CHINA

Asculta informatia

Wei Jingsheng, fost membru al partidului comunist chinez, a declarat că China a răspândit în mod deliberat Covid la un turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, conform Daily Mail. 

Wei Jingsheng a declarat că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi fost primul eveniment de super-răspândire a virusului.

Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan – orașul aflat la originea pandemiei Covid-19 – cu două luni înainte ca China să notofice Organizația Mondială a Sănătății despre primele cazuri.

Jingsheng susține cu nu este întâmplător faptul că unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care au participat la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă. Declarațiile sale au fost făcute în cadrul filmului documentar produs de Sky News “What Really Happened in Wuhan”.

El susține că a auzit că guvernul chinez a efectuat un “exercițiu neobișnuit” în timpul jocurilor.

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal al Departamentului de Stat al SUA Miles Yu.

El a spus că sportivi francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu, prezentând simptome asemănătoare Covid, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

Citește și:  Nancy Pelosi ATERIZEAZĂ în Taiwan. Beijingul „trimite avioane de luptă” după ce a avertizat că America "va plăti prețul" vizitei sale
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Close