America

„Foarte curând. Pregătiţi-vă”, a spus Trump mulțimii.

Asculta informatia

Donald Trump a vorbit la primul dintre cele patru mitinguri programate pentru campania candidaților republicani la alegerile de la jumătate de mandat de săptămâna viitoare. Fostul președinte al SUA a confirmat așteptările adepților săi și a lansat poate cel mai rău coșmar pentru adversarii din Partidul Democrat

Analiștii americani cred că anunțul oficial va fi făcut cu ocazia alegerilor legislative din 8 noiembrie, când, potrivit sondajelor, republicanii ar urma să preia controlul politic în Camera Reprezentaților, fiind, de asemenea, posibil să înregistreze o performanță similară și în Senat.

„Am candidat de două ori”, a spus fostul președinte american, „am câştigat de două ori şi am avut un rezultat mult mai bun a doua oară decât prima, obținând cu milioane de voturi mai mult în 2020 decât am primit în 2016. Și, probabil, am strâns, de departe, mai multe voturi decât oricare dintre președinții în exercițiu din istoria țării noastre. Acum, pentru a face ţara noastră sigură şi glorioasă, foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou”, a declarat Donald Trump.

Trump a câştigat cele mai multe voturi obţinute vreodată – 72 de milioane – de un preşedinte în exerciţiu, în 2020, dar a pierdut totuşi în faţa lui Joe Biden, care a obţinut 81 de milioane de voturi.

Citește și:  Trump se opune ideii introducerii obligativităţii măştii la nivel naţional
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Close