Finlanda

Finlandezii au voie să intre din nou în barurile de karaoke

Asculta informatia

Numeroase restricţii sanitare impuse pentru combaterea COVID-19 sunt relaxate începând de luni în Finlanda, inclusiv o interdicţie vizând activităţi de divertisment precum karaoke, informează DPA, potrivit agerpres.

De acum, restaurantele şi barurile pot vinde băuturi alcoolice până la ora 23:00. Mai mult, a fost ridicată şi o interdicţie referitoare la dans şi cântat, potrivit postului de televiziune Yle, iar finlandezii vor putea reveni în barurile de karaoke, foarte populare.

Au fost ridicate de asemenea diverse restricţii care vizau sectorul cultural, sportiv şi evenimentele de anvergură.

Relaxarea în Finlanda nu este la fel de amplă ca în alţe ţări scandinave, unde numeroase măsuri au fost de asemenea desfiinţate. Danemarca, Suedia şi Norvegia au renunţat la aproape toate restricţiile legate de pandemie.

Finlanda plănuieşte să relaxeze toate restricţiile naţionale până la începutul lunii martie, dacă numărul cazurilor va permite adoptarea unei astfel de măsuri.

Măsurile intrate luni în vigoare permit barurilor şi discotecilor să rămână deschise până la primele ore ale dimineţii, ceea ce nu a mai fost posibil din toamna trecută.

Citește și:  Finlanda va relaxa de pe 13 iulie restricţiile de intrare în ţară pentru pentru cetăţenii unor state europene
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

Close