America

Fetele refuză să mai meargă la toaletă

Un subiect fierbinte care îi frământă pe părinții americani este acela că fiicele lor nu mai beau lichide dimineața, pentru a evita mersul la toaletă și să nu dea peste băieți în toaletele alocate fetelor la școală. [Link: www.firstthings.com]

Am scris de mai multe ori despre “iadul” pe care ni l-am creat, iar teama fetelor de a merge la toaletă este un exemplu în plus. Este un coșmar impus lor de societate prin intermediul unei minorități care gândește pe invers și care ne râde în nas văzând cu câtă naivitate și iresponsabilitate parlamentarii și tribunalele instituționalizează revoluția transgender.

Ni se spune că fetele se vor “obișnui” cu noile realități. Întrebarea trebuie să fie tocmai invers pusă: de ce cei care au nevoie de doctor nu vor să se obișnuiască cu normalitatea?

Din nefericire, exemplul de azi e unul din multele care sper să le abordez în discuția programată la A7 TV de joi seara. Vom discuta The Equality Act / Legea Egalității adoptată luna trecută de democrații din Congresul SUA. Sper să revin cu detalii cât de curând și să ne vedem în număr cât mai mare.

Citește și:  Americanii ar putea intra în UE doar cu vize
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close