Romania

Fermierul care a îndemnat la boicotarea BCR, Raiffeisen și OMV preia angajații giganților austrieci

Trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul

Asculta informatia

Dimitrie Muscă, președintele Combinatului Agroindustrial Curtici, cel care a anunțat că-și închide conturile la BCR și Raiffeisen Bank imediat după refuzul Austriei de a vota pentru admiterea României în spațiul Schengen are acum un alt plan.

El a declarat că invită angajații companiilor austriece din România să lucreze la firmele sale. Muscă a promis că le va oferi același salariu precum companiile cu capital austriac.

„Angajaţii români de la firmele austriece pot să vină la firmele mele să lucreze. Le ofer cel puţin acelaşi salariu pe care l-au avut şi la companiile cu capital austriac”, a anunţat Dimitrie Muscă, conform Aradon.

Acesta a mai lansat un apel către toate companiile româneşti, dar şi către multinaţionalele care au o relaţie bună cu statul român.

„Fac un apel către firmele româneşti, dar şi către cele străine, ale căror ţară de origine au o relaţie bună cu statul român. Să facă şi ele ce mi-am propus să fac eu. Să preia angajaţi de la firmele austriece şi să le ofere aceleaşi condiţii de muncă şi salariale ca la firmele austriece. Să destabilizăm puţin companiile venite din ţara care ne-a interzis intrarea în Spaţiul Schengen”, a declarat preşedintele CAI Curtici.

SURSA

Citește și:  Austria este prima țară din Europa care renunță la toate restricțiile. Anunță redeschidere generală
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 75

Close