Italia

Fenomen mondial post-vaccinare COVID – Decese inexplicabile în Italia, tineri care se prăbușesc și nu mai pot fi salvați

Asculta informatia

Tânăr ucis de infarct la Pinetamare, în Castel Volturno (Caserta). Un tânăr de doar 30 de ani, Michelangelo V. , a murit subit în urma unui stop cardiocirculator. În Provincia Milano, un tânăr de 25 de ani a fost găsit inconștient și dus urgent la spital, unde a fost declarat mort.

Tânăr ucis de infarct la Castel Volturno

Tragedie la Pinetamare, în Castel Volturno (Caserta). Un tânăr de doar 30 de ani, Michelangelo V. , a murit subit în urma unui stop cardiocirculator.

Alarma a fost trasă de membrii familiei, dar când lucrători sanitari de la 118 au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul, scrie edizionecaserta.net.

Din nefericire pentru tânăr nu a fost nimic de făcut. Vestea s-a răspândit rapid în zonă, aruncând în disperare pe cei care l-au cunoscut.

Tânăr de 25 de ani mort în provincia Milano

Un alt caz s-a petrecut la Parabiago, în provincia Milano.

Un tânăr de 25 de ani a murit în casă. Era ora 6 dimineața luni, 16 mai 2022, când tăcerea a fost întreruptă de sunetele sirenelor de la 118, a relatat ziarul local primamilanoovest.it.

Într-o casă din Parabiago, tânărul de 25 de ani a fost găsit de părinți în stare de inconștiență. Respirația era neregulată. Părinții au chemat salvarea. A venit ambulanța CVPS Arluno, serviciul automedical al spitalului din Legnano și un elicopter ambulanță de la Como.

Salvatorii au efectuat toate procedurile avansate de resuscitare până când băiatul a ajuns la camera de urgență a spitalului Legnano. Dar viața nu i-a fost salvată. Tânărul de 25 de ani, descris ca fiind sănătos și practicant de sport, nu a reușit să supraviețuiască.

Citește și:  ITALIA: Doi hoţi de bijuterii au fost împuşcaţi MORTAL de proprietarul magazinului

 

 

Sursa: Gazeta Romanaeasca

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 41

Close