Stiri externe

Experimentul Covid-19 sau cum s-a instaurat controlul oamenilor la scară planetară

Un colectiv internațional format din medici și oameni de știință îi atrage atenția președintelui Emmanuel Macron cu privire la ceea ce ei numesc „o înșelătorie la scară largă”. Atenție, nimeni nu neagă existența virusului SARS-CoV-2, ci doar „tratamentul” absurd impus autorităților de interesele Big Pharma. De fapt, termenul impus nu este cel mai potrivit aici fiindcă vorbim de o înțelegere, o alianță între guverne și industria farmaceutică – ultimii obțin profit, primii, avansarea cu sistemul de supraveghere până la scară planetară! Totul, detrimentul sănătății, al integrității fizice, economice, psihologice și sociale a cetățenilor.

Printre altele, acești specialiști în medicină solicită ridicarea imediată a tuturor restricțiile aberante impuse, printre care și obligativitatea purtării măștilor de protecție pe străzi (cum este și în România), o măsură considerată cu adevărat nocivă, inutilă și periculoasă pentru sănătatea omului. De ce persistă autoritățile în ignorare, chiar și când apar somități care spulberă scenariul Big Pharma? Nu cumva pentru că pandemia Covid-19 a devenit un fel de alibi/ pretext al unor obiective mai puțin onorabile?!

Cum vedea Consiliul Europei munca OMS în 2010

În 2010, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei își exprima îngrijorarea privind gestionarea epidemiei H1N1 de către OMS: „Adunarea Parlamentară este alarmată de modul în care gripa pandemică H1N1 a fost gestionată nu numai de Organizația Mondială a Sănătății OMS, ci și de autoritățile sanitare competente”.

În raport, se vorbea despre „impactul deciziilor și avizelor care au condus la confuzia priorităților în serviciile de sănătate publică din întreaga Europă, risipa de fonduri publice semnificative și existența unor temeri nejustificate cu privire la riscurile pentru sănătate”. Acum 10 ani, era vorba despre „o lipsă gravă de transparență în luarea deciziilor legate de pandemie, care ridică îngrijorări cu privire la influența pe care industria farmaceutică a reușit să o exercite asupra unora dintre cele mai importante decizii”.

Citește și:  Casa Albă vrea o anchetă internaţională privind originile COVID-19

Cam la fel stau lucrurile și azi, numai că de data asta vocea critică este stinsă, redusă la nivelul unor medici independenți, care nu au fost cumpărați de giganții din Big Pharma (oare în România o mai exista vreunul?). Greșelile comise „ieri” în timpul epidemiei H1N1 sunt de 100 de ori mai multe și mai grave acum, dar Bruxellesul tace. Tace și trage foloasele, vezi controlul total și fără restricții asupra fondurilor comunitare.

În timp ce experții, profesorii de medicină sau colectivele științifice caută să alerteze oamenii cu privire la ce se întâmplă, mass-media controlată amplifică tot ce înseamnă Covid-19, dramatizează efectele noului coronavirus; suntem actori și spectatori într-o regie pusă în scenă de răufăcători care profită pentru a-și atinge obiectivele și agendele economice, politice și ideologice. Toate, dăunătoare umanității.

Undeva prin primăvara trecută, un slogan făcea ravagii pe rețelele de socializare. „Stai acasă, salvează vieți!” a fost doar o minciună și nimic altceva! Dimpotrivă, „închisoarea” pe care am trăit-o în 2020 nu a salvat nicio viață, în schimb a ucis mai mulți oameni (conform statisticilor comparate) și ne-a distrus sănătatea fizică și psihică. Și, da, a făcut ravagii, în economie, educație și alte aspecte ale vieții!

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close