Sanatate

EXCLUSIV: Fostul vice-presedinte al PFIZER: „GUVERNUL TĂU TE MINTE ÎNTR-UN MOD CARE AR PUTEA DUCE LA MOARTEA TA”.

‘Uită-te pe fereastră și gândește-te: „de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental? ” Pentru că, cred că răspunsul este, ei te vor ucide folosind această metodă. O să te omoare pe tine și familia ta.

LifeSiteNews a fost interzis permanent pe YouTube. Faceți clic AICI pentru a vă înscrie pentru a primi e-mailuri când adăugăm la biblioteca noastră video

7 aprilie 2021 (LifeSiteNews) – Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință șef pentru alergii și căi respiratorii, care a petrecut 32 de ani în industrie conducând cercetarea medicamentelor noi și s-a retras din gigantul farmaceutic cu „cea mai înaltă funcție de cercetare” domeniul său, a vorbit cu LifeSiteNews.

El a abordat propaganda „demonstrabil falsă” din partea guvernelor ca răspuns la COVID-19, inclusiv „minciuna” variantelor periculoase, potențialul totalitar pentru „pașapoarte de vaccin” și puternica posibilitate de a avea de-a face cu o „conspirație” care ar putea conduce la ceva cu mult dincolo de de ceea ce s-a trăit în războaie și masacre din secolul al XX-lea.

Principalele sale puncte au inclus:

  1. Nu există „nicio posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.
  2. Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând faptul că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. Între timp, mass-media și platformele Big Tech se dedică aceleiași propagande și cenzurii adevărului.
  3. Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de reîncărcare” („rapel”) inutile pentru „variante”. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19.
  4. Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Agenția Europeană pentru Medicamente, au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au fost aprobate pentru autorizarea utilizării de urgență, companiile farmaceutice nu vor fi obligate „să efectueze niciun fel de studii clinice de siguranță.”
  5. Astfel, acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și coacționate „trec de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, [injectând] o secvență genetică superfluă pentru care nu există absolut nicio nevoie sau justificare.”
  6. De ce fac asta? Fiindcă nu există niciun motiv favorabil aparent, utilizarea pașapoartelor de vaccinat împreună cu o „resetare bancară” ar putea genera un totalitarism, cum lumea n-a văzut vreodată. Reamintind răul lui Stalin, Mao și Hitler, „depopularea în masă” rămâne un rezultat logic.
  7. Faptul că acest lucru ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea trebuie să „lupte ca nebunii pentru a se asigura că acest sistem nu se formează niciodată”.

Dr. Yeadon a început să se identifice pur și simplu ca un „tip plictisitor” care a plecat „să lucreze pentru o mare companie farmaceutică … ascultând principalele emisiuni naționale și citind ziarele de mare format”.

Continuând, el a spus: „Dar în ultimul an mi-am dat seama că guvernul meu și consilierii săi mint în față poporul britanic cu privire la tot ce are de-a face cu acest coronavirus. Absolut totul. Este o eroare această idee de transmitere asimptomatică și că nu aveți simptome, dar sunteți o sursă de virus. Că blocajele funcționează, că măștile au o valoare de protecție evident pentru dvs. sau pentru altcineva și că variantele crează spaimă și trebuie chiar să închidem frontierele internaționale în cazul în care intră unele dintre aceste neplacute variante străine.”

Sau, desigur, pe lista actuală a vaccinurilor bazate pe gene pe care am fabricat-o în mod miraculos, vor exista niște vaccinuri „de reîncărcare” pentru a face față variantelor de evacuare imunologică.

„Tot ceea ce le-am spus, fiecare dintre aceste lucruri este demonstrabil fals. Dar întreaga noastră politică națională se bazează pe faptul că toate acestea sunt în mare măsură corecte, dar toate sunt greșite ”.

„Conspirație” și nu doar „oportunism convergent”

„Dar ceea ce aș vrea să fac este să vorbesc despre evadarea imunologică, deoarece cred că probabil va fi jocul final pentru tot acest eveniment, care cred că este probabil o conspirație. Anul trecut am crezut că a fost ceea ce am numit „oportunism convergent”, adică o grămadă de diferite grupuri de părți interesate au reușit să se arunce asupra unei lumi în haos pentru a ne împinge într-o anumită direcție. Așadar, părea că eram relaționat, dar eram pregătit să spun că era doar o convergență ”.

„Cred [acum] că este naiv. Nu există nicio îndoială în mintea mea că agenții de putere foarte importanți din întreaga lume au planificat fie să profite de următoarea pandemie, fie au creat pandemia. Unul dintre aceste două lucruri este adevărat, deoarece motivul pentru care trebuie să fie adevărat este că zeci și zeci de guverne spun toate aceleași minciuni și fac aceleași lucruri ineficiente care costă în mod demonstrabil vieți.”

„Și vorbesc despre același tip de scenariu viitor, care este:„ Nu vrem să vă mișcați din cauza acestui ticălos plictisitor, a acestor „variante” – pe care eu le numesc „samiants”, pentru că sunt drăguțe mai mult sau mai puțin acelasi lucru, – dar toți spun „nu vă faceți griji, vor exista vaccinuri „de reîncărcare” care vor face față potențialilor evadați.” Toți spun acest lucru atunci când este evident un nonsens.”

Posibil joc final: „pașapoarte” de vaccin legate de indemnizațiile de cheltuieli, control amănunțit

„Cred că sfârșitul jocului va fi, „toată lumea primește un vaccin ”… Toată lumea de pe planetă va fi convinsă, flatată, nu total obligată, dorind să ia un vaccin.

„Când vor face acest lucru, fiecare individ de pe planetă va avea un nume sau un ID digital unic și un indicator al stării de sănătate care va fi „vaccinat” sau nu … și oricine deține acest tip de bază de date unică, operabil la nivel central, aplicabil peste tot pentru a controla, pentru a oferi un așa zis privilegiu, puteți fie să treceți acest prag special, fie să efectuați această tranzacție sau nu în funcție de [ceea ce] decid operatorii din acea bază de date a populației umane. Și cred că despre asta este vorba, pentru că odată ce ați obținut asta, devenim jucării și lumea poate fi așa cum doresc controlorii acelei baze de date.

Citește și:  Raed Arafat: Pentru a întrerupe răspândirea virusului trebuie să vaccinezi 70% din populație

„De exemplu, s-ar putea să descoperiți că după o resetare bancară pe care o puteți cheltui numai utilizând o aplicație care se hrănește efectiv din această [bază de date], ID-ul dvs., numele dvs., [și] starea dvs. de sănătate.”

„Și, da, cu siguranță trecerea unei frontiere internaționale este cea mai evidentă utilizare pentru aceste pașapoarte de vaccin, așa cum se numesc, dar am auzit deja despre ele că ar putea fi necesare pentru a intra în spații publice, spații publice închise. Mă aștept ca, dacă ar dori, să nu mai poți ieși din casă în viitor fără privilegiul corespunzător din aplicația ta.

„Dar, chiar dacă nu este [adevărata] [intenția campaniei de vaccinare], nu contează, faptul că ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea [care citește] acest lucru ar trebui să lupte ca nebunii pentru a se asigura că sistemul [pașaportul vaccinului] nu se formează niciodată. ”

„[Cu un astfel de sistem], iată un exemplu despre ceea ce ar putea să te oblige să faci și cred că așa vor face [oamenii].

„Ați putea inventa o poveste despre un virus și variantele sale, mutațiile sale în timp. Ai putea să inventezi povestea și să te asiguri că o încorporezi prin mass-media captivă, să te asiguri că nimeni nu o poate contracara prin cenzurarea surselor alternative, atunci oamenii sunt acum familiarizați cu această idee că acest virus muta și că produce variante, ceea ce este adevărat [de asemenea], care ar putea scăpa din sistemul său imunologic și asta este o minciună.

„Dar, totuși, vă vom spune că este adevărat, iar atunci când vă spunem că este adevărat, și le spunem „dar avem leac, iată aici un vaccin suplimentar”, veți primi un mesaj bazat pe acest sistem global de identificare: „Bing!”, va apărea și va spune „Dr. Yeadon, e timpul pentru vaccinul tău de completare. Și, apropo, va spune „privilegiile imune existente rămân valabile timp de patru săptămâni. Dar dacă nu-ți primești vaccinul de reîncărcare în acel timp, din păcate vei fi în mod dăunător o „persoană în afară” și nu vrei asta, nu-i așa? ‘Deci, așa va funcționa și oamenii vor merge și vor primi vaccinul completar.”

Guvernul nu minte, Big Pharma merge înainte, regulatorii medicinei se îndepărtează și posibilă „depopulare în masă”

„Dar te voi explica asta, Patrick, pentru că sunt calificat să comentez. Nu știu despre ce-i vorba cu Vanden Bossche. Nu a existat nicio posibilitate, în baza tuturor variantelor care se află în domeniul public, aproximativ 4000 dintre ele, niciuna dintre ele nu va scăpa de imunitate [adică va deveni mai periculos].

„Cu toate acestea, politicienii și consilierii din domeniul sănătății (pentru o mulțime de guverne) spun că da. Mint. Ei bine, de ce ai face asta?

„Iată celălalt lucru, în paralel, au spus companiile farmaceutice, mai multe dintre ele, ne va fi destul de ușor să ne ajustăm vaccinurile pe bază de gene și le putem grăbi prin dezvoltare și vă putem ajuta.

„Și iată partea reală înfricoșătoare, autoritățile de reglementare globale ale medicamentelor precum [Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente] FDA, agenția japoneză pentru medicamente, European Medicines Agency, s-au reunit și au anunțat … deoarece vaccinurile de rezervă vor fi considerate atât de similare cu cele pe care le-am aprobat deja pentru autorizarea utilizării de urgență, nu vom solicita companiilor medicamentoase să efectueze studii clinice de siguranță.

„Deci, aveți pe de o parte, guvernele și consilierii lor care vă mint că variantele sunt suficient de diferite de virusul actual încât, chiar dacă sunteți imuni la expunerea naturală sau la vaccinare, sunteți un risc și trebuie să veniți și să luați acest vaccin suplimentar. Deci, cred că niciuna dintre acestea nu este adevărată. Atunci de ce compania farmaceutică produce vaccinurile de reîncărcare? Și [cu] autoritățile de reglementare dându-se la o parte – și dacă Yeadon are dreptate și sunt sigur că am altfel nu v-aș spune asta – treceți de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele sute de milioane de persoane, o secvență genetică superfluă pentru care nu este absolut nevoie sau justificare.

„Și dacă vrei să introduci o caracteristică care ar putea fi dăunătoare și chiar letală, și inclusiv poți so aranjezi pntru a spune„ hai să o introducem într-o genă care va provoca leziuni hepatice pe o perioadă de nouă luni ”sau face ca rinichii tăi să eșueze, dar nu până nu se găsește acest tip de organism [ar fi posibil]. Biotehnologia vă oferă modalități nelimitate, sincer, de a răni sau de a ucide miliarde de persoane.

„Și întrucât nu mă pot gândi la o explicație favorabilă pentru niciunul dintre pasi: vaccinuri de completare, fără studii de reglementare … nu numai că nu mă pot gândi la o explicație favorabilă, pașii descriși și scenariul descris, iar rezolvarea necesară pentru această problemă falsă va permite ceea ce tocmai am descris: secvențe genetice necunoscute și inutile injectate în brațele potențiale a miliarde de oameni fară niciun motiv.

Citește și:  O femeie a murit de hemoragie cerebrală la trei zile după ce s-a vaccinat

„Sunt foarte îngrijorat … căile vor fi folosite pentru depopularea în masă, pentru că nu mă pot gândi la nicio explicație favorabilă”.

Variantele absurd imposibile vor scăpa de imunitate, „doar o minciună”

„Dacă îți pot arăta că un lucru important pe care guvernele din întreaga lume le spun oamenilor este o minciună, ar trebui să îmi iei 32 de ani de opinie experimentată care spune că cea mai mare parte, dacă nu totul, este o minciună”.

„Cea mai diferită variantă este diferită de doar 0,3% față de secvența inițială trimisă prin e-mail din Wuhan în … ianuarie 2020. 0,3% [este] cea [variantă] care este cea mai diferită de pe planetă până acum. Și acum un alt mod de a spune este „toate variantele nu sunt mai puțin de 99,7% identice una cu alta”.

„Acum, s-ar putea să vă gândiți:„ hmm, .3%, este suficient [pentru a scăpa de imunitate și a deveni mai periculos]? ”Răspunsul este nu. Cară-te, știi, pleacă de aici…

Sistemul imunitar uman este o minune. Ceea ce face este că atunci când se confruntă cu un agent patogen nou ca acesta, are celule profesionale, acestea sunt numite celule prezentatoare de antigeni profesionale; sunt un fel de lucruri dure, aspre, care tind să nu cedeze virușilor. Și munca lor este să prindă lucruri străine în mediul apropiat și să le rupă membru de membru [în interiorul celulei]. Ei chiar le-au rupt în sute de bucăți. Și apoi prezintă aceste piese pe suprafeța celulelor lor către alte părți ai sistemului tău imunitar, și uimitor, datorită variabilității pe care ți le-au dat Dumnezeu și natura, o variabilitate uriașă pentru a recunoaște lucrurile străine, iar corpul tău ajunge să folosească 15 până la 20 motive specifice diferite pe care le detectează asupra acestui virus. Se numesc epitopi, practic sunt doar niște mici fotografii ale detaliilor despre acest virus. Asta fac. Și asta este ceea ce se numește repertoriul dvs., repertoriul dvs. imunitar este ca 20 de fotografii exacte diferite, prim-planuri, ale diferitelor bucăți ale acestui virus.

„Acum, dacă se schimbă o mică parte din virus, cum ar fi .3% pe care tocmai l-am descris, dacă sunteți reinfectat de acea variantă, celulele dvs. profesionale rup virusul respectiv și îl fac bucăți, îl prezintă din nou, și ceea ce este aici, majoritatea pieselor pe care le-ați văzut și recunoscut deja, sunt încă acolo în variante.

„Nu există absolut nicio șansă ca toți să nu fie recunoscuți și asta este ceea ce se cere pentru evadarea imunitară, pentru a scăpa de imunitatea ta. Trebuie să vă prezinte ca un nou agent patogen. Trebuie să fie suficient de diferit încât, atunci când este tăiat de celulele de verificare profesionale, nu va găsi în mare parte același lucru pe care l-a văzut înainte. Și acest lucru este pur și simplu absurd atunci când ați variat doar 0,3%, deci este un 99,7% (similar).

„Puteți merge și verificați acest lucru uitându-vă la hârtiile unei persoane numite Alison Tarke.. Există, de asemenea, Shane Crotty, și toți ceilalți coautori.

Și în fața lor, provenind din înțelegerea mea teoretică a imunității multiple locus, ceea ce tocmai am încercat să descriu prost, la ceea ce se întâmplă de fapt … Dacă [sistemul imunitar] este prezentat cu ceva care conține chiar și jumătate din acele piese similare, acolo nu este forma ca, corpul tău să spună „acesta este un agent patogen nou”.

„Și, atunci, ideea că 0,3% ar putea avea chiar șanse de a evita imunitatea este doar o minciună. Nu este [nici măcar] ca o diferență de opinie.

„Nu cred că 3% ar fi suficient. Este o variație de 10 ori mai mare decât a avut loc în 16 luni [cu acest virus]. Nici măcar nu cred că 30% diferență ar fi suficientă. Deci, spun că o variație de 100 de ori mai mare decât s-a întâmplat de fapt, m-ar lăsa să pun un mare pariu că sistemul imunitar uman, nu se lasă păcălit de faptul că este vorba de noi agenți patogeni.

„Am discutat despre asta cu mai mulți profesori de imunologie și au fost de acord cu mine, ceva de genul: „de ce mă întrebi asta? ”

„Deci, cred că ceea ce tocmai am spus este că guvernele și consilierii lor din mai multe țări mint asupra variantelor. Acesta este ceva enorm! Ar trebui să o verifici. Cititorii dvs. ar trebui să o verifice. Dacă este adevărat, nu crezi că este terifiant ?! Atunci mi-am dat seama.

„Așadar, mint despre variante și, bineînțeles, deoarece [variantele] nu sunt cu adevărat diferite, nu aveți nevoie de un vaccin„ suplimentar ”. Acum ar trebui să vi se facă părul măciucă, pentru că le fac chiar acum! ”

„Se produc miliarde de flacoane din el. Și vor fi disponibile până la sfârșitul anului.

„Și cred că vor cere oamenilor mai întâi, să se afle în baza de date pentru o lume unică a pașaportului de vaccinuri, iar apoi va adăuga suplimentele și, dacă va întârzie ceva mai mult, va dura puțin mai mult.

„Dar asta nu dispare. Nu va dispărea până când nu vor fi suficiente persaone, dacă o vor face vreodată, să spună „sunteti o grămadă de fraude și ne recuperăm libertățile, astfel încât să poți să nu mai faci asta”.

„Pentru că o persoană care strigă în deșert și toți ceilalți academicieni privesc în altă parte, ne va face să coborâm prin tubul ăsta poate cu o săptămână mai târziu decât dacă nu aș fi spus nimic, dar încă mergem în iad.

„Așadar, de aceea mi-e frică.

Citește și:  Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Avem nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricând”.

Variantele nu sunt diferite. Le numesc „samiants” … sunt cam la fel. Nu sunt diferite. Prin urmare, nu aveți nevoie de un vaccin suplimentar, așa că nu vă apropiați de niciunul dintre ele. ”

De ce mă minte guvernul meu?” Pentru că „te vor ucide”.

„[Și dacă recunoașteți că guvernele noastre sunt implicate într-o minciună majoră verificabilă], nu închideți computerul și mergeți la cină. Stop. Uită-te pe fereastră și gândește-te: „de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental?” Pentru că, cred că răspunsul este, ei te vor ucide folosind această metodă. O să te omoare pe tine și familia ta.

„Eugeniștii au pus mâna pe pârghiile puterii și acesta este un mod cu adevărat ingenios de a vă face să vă aliniați și să primiți ceva nespecificat care vă va deteriora. Nu am nicio idee despre ce va fi de fapt, dar nu va fi un vaccin pentru că nu aveți nevoie de unul. Și nu te va ucide la vârful acului, pentru că ai vedea asta.

„Ar putea fi ceva care va produce o patologie normală, va fi în diferite momente între vaccinare și eveniment, va fi în mod plauzibil negabil, deoarece va exista altceva în lume în acel moment, în contextul dispariției tale, sau cel al copiilor tăi, va arăta ca ceva normal.

„Asta aș face dacă aș vrea să scap de 90 sau 95% din populația lumii. Și cred că asta fac ei. „

„Acum nu știu [cu certitudine] dacă vor folosi acel [sistem] pentru a te ucide, dar nu mă pot gândi la un motiv plauzibil și cu această putere ei cu siguranță ar putea să-ți facă rău sau să te controleze, deci ar trebui să obiectați [și să vă opuneți cu tărie].”
Oamenii nu pot face față acestui nivel de rău, dar sovieticii, Hitler, Mao își arată posibilitatea.

„Mi-a devenit absolut clar, chiar și atunci când vorbesc cu oameni inteligenți, prieteni, cunoscuți … și ei pot spune că le spun ceva important, dar ajung la punctul [unde spun] că guvernul tău te minte într-un mod care ar putea duce la moartea ta și a copiilor tăi, „și ei nu pot începe să se implice în asta. Și cred că poate 10% dintre ei înțeleg ceea ce am spus și 90% dintre aceștia nu înțeleg deoarece este prea dificil. Și îngrijorarea mea este că vom pierde deoarece oamenii nu se vor înfrunta cu posibilitatea ca cineva să poate fi atât de rău …

„Dar vă reamintesc ce s-a întâmplat în Rusia în secolul XX, ce s-a întâmplat în 1933-1945, ce s-a întâmplat în Asia de Sud-Est, în unele dintre cele mai îngrozitoare perioade din perioada postbelică. Și, ce s-a întâmplat în China cu Mao și așa mai departe.

„Trebuie doar să privim în urmă două sau trei generații. În jurul nostru există oameni care sunt la fel de răi ca aceia care fac asta. Sunt în jurul nostru. Atunci, le spun oamenilor, singurul lucru care îl marchează în realitate este scala sa.

„Dar, de fapt, acest lucru este probabil mai puțin sângeros, este mai puțin personal, nu-i așa? Persoanelor care conduc asta … le va fi mult mai ușor. Nu trebuie să împuște pe nimeni în față. Nu trebuie să bată pe cineva până la moarte cu o bâtă de baseball sau să-l congeleze, să-l înfometeze, să-l facă să lucreze până când moare. Toate aceste lucruri s-au întâmplat cu două sau trei generații în urmă, iar bunicii sau străbunicii noștri au fost fie victime ale acestui fapt, fie au fost de fapt membri ai acestuia, sau cel puțin au fost martori ai acestuia din străinătate. Cât de aproape suntem.

„Și tot ce spun este că unele schimbări de genul se întâmplă din nou, dar acum folosesc biologia moleculară.

„Și oamenii care acceptă asta, cred că probabil ar spune: „Urmăm doar ordinele”, ceea ce am auzit până acum.

„Dar știu, pentru că am vorbit cu o mulțime de oameni, iar unii dintre ei au spus„ Nu vreau să cred că ai dreptate, așa că o voi lăsa doar pentru că dacă este adevărat, nu pot face nimic … Cred că tot ce trebuie să faceți este să găsiți un motiv bun pentru a spune oamenilor: „Nu luați vaccinul decât dacă aveți un risc medical de a muri de virus!” Asta mi se pare o linie foarte bună! ”

Către o soluție – „Avem nevoie de Dumnezeu”

„Sunt un om de știință și vă pot spune că vorbind cu cei care nu sunt oameni de știință, folosind știința ca instrument, nu va funcționa. Va eșua.

„Așadar, avem nevoie de filozofi, oameni care înțeleg logica, religia, așa ceva, [ei] trebuie să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească într-o limbă pe care oamenii o vor înțelege. Pentru că dacă îl lăsăm pe seama oamenilor de știință, oameni ca mine, chiar dacă sunt bine intenționat, sunt un extraterestru palavragiu în ceea ce privește majoritatea oamenilor din stradă. Ei nu vor crede că guvernul îi va minți, nu cred că guvernul ar face vreodată ceva care să le facă rău, dar guvernul face astfel de lucruri acum”.

În cele din urmă, într-o corespondență prin e-mail, dr. Yeadon a concluzionat: „În final am început să semnez cu„ Fie ca Dumnezeu să ne salveze”, deoarece cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în orice moment de la al Doilea Război Mondial”. – Lifesitenews.com

SURSA:

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close