Europa

EUROPA IDEOLOGIZATĂ ȘI PĂTATĂ CU SÂNGE 🏳️‍🌈

Asculta informatia

Atât de multe dovezi, dar încă ne prefacem că nu vedem.
Încercăm să apărăm ceva ce nu vrea să fie apărat.🛡

Încercăm să respingem orice afirmație care spune că Uniunea Europeană ar promova o agendă ideologică. Am putea tot încerca noi mult și bine, UE nu se ferește să se arate ca total opusul a ceea ce am spera să vedem.

Și care este acest „opus”? Printre multe altele (din proaspătul document 📑 produs de oficialii europeni, Raportul Matic), este atacul deranjant de vizibil asupra copiilor – născuți și nenăscuți. Asupra celor nenăscuți se folosește tehnica „avort”, iar celor născuți li se aplică strategia „educație sexuală”.

Unii încearcă să ne convingă că e vorba despre drepturi, astfel avortul este declarat ca „un pilon fundamental al drepturilor femeilor”. Adevărul este că fără dreptul la viață, restul nu mai au nicio valoare.

Alții declară cu o credință înverșunată că educația sexuală ♀️♂️ nu va avea nicio legătură cu ideologia de gen, dar autoritățile europene nu se feresc de la a spune că „transmiterea de informații ar trebui să reflecte diversitatea orientărilor sexuale, a identităților de gen” (în contextul educației sexuale).

Sunt sigură că multe persoane nu își doresc să vadă aceste elemente în potențiala educație sexuală din România, ba chiar se opun lor, și doar vor o rezolvare la problemele de natură socială, ca cea a mamelor minore, a violenței domestice sau a abuzului sexual. Totuși, este vădit că odată introdusă, educația sexuală va deveni inevitabil rampa de lansare pentru ceea ce credem că nu se va întâmpla.
Cine ne-a orbit atât de mult încât să nu vedem scopul care se urmărește de politicile europene? De ce mai este nevoie pentru a ne descotorosi de această naivitate sau ignoranță nocivă?

Citește și:  Peste 500 de solicitanţi de azil, plasaţi în carantină în oraşul german Trier

Să mai menționez de partea unde spune CLAR că „în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate”?

Eu respect orice ființă umană din punct de vedere al valorii intrinseci, dar nu mai pot avea nici măcar o singură fărâmă de indulgență față de curentul care urmărește distrugerea din temelii a cetății normalității stabile și sănătoase.
Toate aceste presiuni asupra națiunilor pot fi un factor decisiv care va provoca o posibilă părăsire a Uniunii Europene de către Ungaria, Polonia și, eventual, România. Și poate nu este o decizie rea.

Diana Paul

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 19

Close