Sanatate

“Este o bombă cu ceas globală” – Ce dezvăluie autopsia unei persoane vaccinate

Asculta informatia

Una dintre puținele autopsii efectuate pe un pacient ucis de virusul chinezesc a dezvăluit ARN viral în aproape fiecare organ al corpului și, în consecință, proteina spike posibil toxică, contrar așteptărilor.

ARNm conținut în vaccin a fost programat să rămână la locul injectării, dar nu a făcut-o. Prin urmare, se presupune că proteina spike se află și în acele organe, confirmând aparent riscurile ridicate într-un studiu realizat în Japonia, a menționat presa publică alternativă Hal Turner Radio Show pe 13 iunie.

Din opinia unui specialist în boli infecțioase de la un spital din New Jersey, care a analizat raportul de autopsie și a preferat să rămână anonim de teama represaliilor pentru declarațiile sale, aceste rezultate ar implica o „bombă cu ceas globală”, care poate distruge o mare parte a persoanelor vaccinate.

 

Sinopsis al rezultatelor histologice relevante și al rezultatelor cartografierii moleculare (ScienceDirect).

 

Aceste medicamente experimentale continuă să fie administrate de milioane de oameni din întreaga lume, în ciuda avertismentelor și alarmelor repetate emise de oamenii de știință din mai multe țări că ar trebui oprite imediat.

SURSA: https://www.incorectpolitic.com/este-o-bomba-cu-ceas-globala-ce-dezvaluie-autopsia-unei-persoane-vaccinate/

Citește și:  Cum și-au împărțit mogulii din presa românească banii pentru propaganda pro-vaccinare de la Guvern, adică din banii noștri
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 48

Close