Europa

ENGLEZII îşi vor putea petrece vara în Grecia indiferent de vaccinare

Cetăţenii britanici vor putea veni în Grecia în timpul verii indiferent dacă au fost sau nu vaccinaţi împotriva COVID-19, a dat asigurări ministrul grec al turismului, Haris Theoharis, transmite joi agenţia greacă de presă ANA, si agerpres.  

Chiar şi cei care nu s-au vaccinat nu vor fi obligaţi să se autoizoleze, a adăugat ministrul grec, într-un interviu difuzat joi de postul britanic ITV News.

Potrivit lui Theoharis, programele de vaccinare şi folosirea de teste rapide de coronavirus vor permite în mare măsură anul acesta „redeschiderea” Greciei în timpul sezonului turistic de vârf.

Britanicii care nu s-au vaccinat trebuie în continuare să prezinte un test negativ recent pentru a intra în Grecia, a precizat ministrul grec al turismului.

El a adăugat că persoanele care vizitează insulele din Marea Egee trebuie să dea curs restricţiilor locale, cum ar fi distanţarea socială şi purtarea unei măşti de protecţie.

„Îi aşteptăm şi dorim să le oferim o experienţă şi mai bună şi mai sigură decât anul trecut”, a subliniat Theoharis.

Citește și:  Refugiat din Rwanda este piromanul de 39 de ani care a incendiat catedrala din Nantes. Creștinismul catolic se prăbușește sub islamism?
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close