AmericaSanatate

Elon Musk spune că nu se va vaccina împotriva coronavirusului și îl numește pe Bill Gates „cretin”

Asculta informatia

În timp ce toată lumea se dă de ceasul morții pentru a găsi vaccinul-minune împotriva covid-19,  fondatorul SpaceX, Elon Musk, considerat, așa cum e la modă azi ”un negaționist” al pandemiei, vine cu un anunț tranșant: nu se va vaccina nici el, nici familia sa, în cazul descoperirii unui astfel de vaccin. Argumentul său forte: toată lumea moare.

Miliardarul în vârstă de 49 de ani a făcut acest comentariu în timpul unei apariții pe podcastul de opinie New York Times „Sway”, scrie New York Post. „Nu sunt în pericol nici eu, nici copiii mei”, a spus Musk justificându-și decizia de a nu se lăsa vaccinat.

De asemenea, CEO-ul Tesla a condamnat lockdown-ul la nivel național, considerând că e o „situație fără câștig” care „mi-a afectat credința în umanitate”.

Musk afirmase la începutul izbucnirii pandemiei că impunerea carantinei și a închiderilor pe scară largă sunt „lipsite de etică” și  reprezintă un „arest la domiciliu de facto”. Musk a sugerat un blocaj mai direcționat în care doar „cine este în pericol” să fie „pus în carantină până la trecerea furtunii”.

Jurnalista care l-a intervievat i-a criticat remarcile privind pandemia, spunând că „oamenii pot muri din această cauză”. „Toată lumea moare”, a replicat Musk.

Fondatorul Space X nu l-a uitat nici pe Bill Gates, care l-a atacat cu ceva timp în urmă pentru scepticismul său față de coronavirus, și pe care Musk l-a numit, în martie, „cretin”. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

Citește și:  Vaccinul Pfizer supune oamenii la un risc mai mare decât contagierea Covid
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 3

Close