Europa

Drama unei românce de 13 ani: Propriul tată a violat-o de 70 de ori după ce s-a întors din Italia.

Asculta informatia

Un individ, în vârstă de 40 de ani, şi-a violat propria fiica, imediat după ce s-a întors de la muncă din Italia. Acelaşi individ a abuzat-o sexual şi pe una dintre prietenele fetei sale. Fata violatorului nu a avut curaj să vorbească despre ce i s-a întâmplat, dar prietena acesteia le-a povestit părinţilor.

Bărbatul din comuna Straja a judeţului Suceava a fost arestat preventiv, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru că ar fi violat două fete de 13 ani, una dintre ele fiind chiar fiica sa. Cealaltă minoră este prietena fiicei sale. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Individul a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce prietena fiicei sale le-a povestit părinţilor că a fost violată. Fata a explicat că a fost la ziua de naştere a prietenei sale, unde tatăl acesteia a abuzat-o sexual, după care a ameninţat-o că o va ucide dacă va povesti cuiva cele întâmplate.

Individul s-a întors de la muncă din Italia și în 3 luni şi-a abuzat sexual şi fiica de 70 de ori

Fapta s-a consumat în luna decembrie a anului trecut. Înspăimântată de cele întâmplate, victima nu a spus nimic nimănui până la începutul lunii august. Atunci au demarat şi poliţiştii o anchetă şi au aflat că individul s-a întors de la muncă din Italia anul trecut şi, în perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, şi-a abuzat sexual şi fiica de aproximativ 70 de ori.

„Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare. Precizăm că dispunerea punerii în mişcare a acţiunii penale  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumpţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, potrivit Adevărul.

Citește și:  Brexit, cu Franța avanpost de „frontieră inteligentă”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 44

Close