World

Dr. Robert Malone: Asistăm la cel mai mare experiment efectual pe ființe umane din istoria lumii

Asculta informatia

Într-un interviu exploziv cu Veronika Kyrylenko de la The New American, Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, explică modul de lucru extrem de corupt al organismelor guvernamentale de reglementare care au gestionat greșit pandemia, discută problemele legate de programul de vaccinare și face dezvăluiri explozive despre originile obscure ale pandemiei Covid-19 din Wuhan, China, relatează The New America.

Cine este Dr. Robert Malone? În timp ce lucra la Institutul Salk în 1988, Dr. Malone a făcut descoperiri importante asupra tehnologiei ARN. Și-a continuat munca asupra acestei tehnologii un an mai târziu la start-up-ul biofarmaceutic Vical, unde a efectuat experimente suplimentare. Conform biografiei sale, “ARNm, construcțiile și reactivii au fost dezvoltate la Institutul Salk și la Vical de către Dr. Malone”. Cercetările sale au inclus, de asemenea, lucrări importante privind vaccinurile ADN. Pe lângă activitatea sa fundamentală de dezvoltare a ARNm și a tehnologiei vaccinurilor cu ADN, Malone este, de asemenea, doctor în medicină. Potrivit biografiei sale, Dr. Malone “a primit pregătire medicală la Northwestern University (MD) și la Harvard University (Clinical Research Post Graduate), precum și în patologie la UC Davis”.

Puțini oameni sunt la fel de calificați ca Dr. Malone pentru a comenta evoluția pandemiei COVID și a campaniei de vaccinare în masă. În acest interviu important, el împărtășește viziunea sa unică și profundă asupra unor chestiuni de importanță critică la nivel național și internațional.

SURSA

Citește și:  OMS va publica raportul privind originea pandemiei

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 13

Close