Europa

DOUĂ PERSOANE AU MURIT ÎN CASA DE BĂTRÂNI DIN NORVEGIA DUPĂ VACCINUL COVF-19 PFIZER

A fost lansată o anchetă după ce două persoane au murit în casa de bătrâni din Norvegia după vaccinul Covf-19 Pfizer.

Editor ER: Curios, este foarte dificil de găsit alte rapoarte despre acest lucru, chiar și în mediile norvegiene în limba engleză care informează în general despre lansarea vaccinului ARNm în rândul persoanelor în vârstă. Iată o altă versiune din sursa rusă TASS, tradusă în engleză: Două persoane mor în Norvegia după ce au fost vaccinate cu Pfizer. Two people die in Norway after being vaccinated with Pfizer. (Avem probleme cu acest link.) Povestea este disponibilă și pe un site indian în engleză, DNAIndia.com

Agenția Norvegiană pentru Medicamente a anunțat că doi rezidenți ai căminelor de bătrâni au decedat la câteva zile după ce au primit vaccinul Pfizer-BioNTech Covid-19 și că a fost lansată o anchetă cu privire la decese.

„Trebuie să evaluăm dacă vaccinul este cauza morții sau dacă este o coincidență faptul că s-a întâmplat la scurt timp după vaccinare”, a spus directorul medical Steiner Madsen într-o declarație despre decese.

El a menționat, de asemenea, că, deoarece persoanele de vârstă avansată primesc vaccinul mai întâi, este cu totul posibil ca decesele să fie coincidențe. Aproximativ 400 de persoane mor în fiecare săptămână în case de bătrâni norvegiene.

Agenția, împreună cu Institutul Național de Sănătate Publică, analizează decesele.

Efectele secundare raportate ale vaccinului au fost minore și temporare, deși au fost raportate reacții alergice în SUA și Marea Britanie în rândul persoanelor care au avut antecedente la astfel de vaccinuri.

Numeroși oficiali guvernamentali au primit vaccinul Pfizer-BioNTech, inclusiv vicepreședintele SUA, Mike Pence. Vaccinările au început în Norvegia pe 27 decembrie.

Citește și:  ANGLIA este prima ţară din lume care aprobă vaccinul Pfizer-BioNTech

Europereloaded via invictuswebmedia.com

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close