Germania

Două arestări după moartea unui bărbat în urma unei altercaţii într-o staţie de autobuz din oraşul german Augsburg

Poliţia din Germania a arestat sâmbătă două persoane după ce un bărbat a murit din cauza rănilor suferite în urma unei altercaţii cu un cuplu într-o staţie de autobuz din oraşul Augsburg, în landul Bavaria, relatează  agerpres.  

O femeie de 19 ani şi un bărbat de 28 de ani au fost acuzaţi de implicare în uciderea unui tânăr de 28 de ani care a intrat într-o dispută cu cei doi vineri seara şi a suferit răni grave.

Cuplul a fugit imediat după incident. Cei doi au fost reţinuţi sâmbătă dimineaţa şi urmează să fie anchetaţi, fiind suspectaţi de omor prin imprudenţă.

Poliţia continuă investigaţiile iar zona din jurul staţiei de autobuz din Pfersee a fost închisă circulaţiei timp de câteva ore.

Incidentul a reamintit de un atac petrecut tot la Augsburg care a şocat Germania în urmă cu un an, când un pompier a fost bătut până la moarte pe o stradă din oraş. Victima în vârstă de 49 de ani ieşise cu soţia şi un alt cuplu când a fost implicat într-o dispută cu un grup de tineri. Unul dintre ei l-a lovit în zona capului iar bărbat a căzut la pământ, murind la locul incidentului.

Citește și:  Biden invitat în Germania
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close