America

Donald Trump vrea să candideze din nou la prezidențiale în 2024

Asculta informatia

În cel mai recent interviu, fostul preşedinte a declarat că este decis să revină la Casa Albă. Donald Trump, 75 de ani, susţine că doar diagnosticul medicului l-ar putea împiedica.

„Numai diagnosticul unui medic” poate opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Asta a afirmat fostul preşedinte american la emisiunea „The Water Cooler” de la Real America’s Voice.

Într-un interviu lung, fostul preşedinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului.

Donald Trump, acum în vârstă de 75 de ani, a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales.

Trump a relansat acuzaţiile de fraudă la alegerile prezidenţiale, fără a produce şi probe: „Am câştigat în Alabama cu un rezultat record, am câştigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câştigat în Ohio şi Iowa cu o avalanşă de voturi, iar în Georgia nu?”, scrie Mediafax.

Citește și:  SUA au extrădat către Germania un fost gardian al unui lagăr de concentrare nazist
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 37

Close